BABAGAN AWAKE DHEWE

  • pabrik banyu
  • kantor banyu
  • pembangunan waterun
  • bengkel waterun
  • bengkel waterun
  • gudang waterun
  • Showroom Waterun
  • showroom waterun

Madeg ing taun 2003, Waterun Technology dumunung ing Shenzhen, China.Kita minangka produsen & eksportir Fume Extractors, Robot Solder, Robot Pengikat Sekrup, Robot Dispensing Lem, produk ESD & Cleanroom, Alat & Instrumen kanggo industri perakitan elektronik.

Waterun duweni rong pabrik lan siji pusat bisnis & logistik lan meh 100 karyawan. Amarga kualitas apik lan rega sing apik, produk kita dadi populer ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad.

Kita wis nyedhiyakake sawetara Perusahaan Top 500 Global, kayata Samsung, LG, Philips, ABB, Bosch, Honeywell, Panasonic, Toshiba, Nikon, Yamaha, Huawei, Foxconn, Vtech, lsp.

Tujuane Waterun yaiku dadi mitra sing disenengi lan paling dipercaya kanggo industri perakitan elektronik global. Misi Waterun yaiku mbangun platform rantai pasokan siji-mandeg kanggo industri perakitan elektronik global.

  • -
    Didegaké ing 2003
  • -
    17 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 100 karyawan
  • -
    Nglayani Fortune 500 Perusahaan

Produk Utama

  • Solder Laser Fume Extractor Portable Benchtop Smoke Extractor Fan

    Solder Laser Fume Extr...

    Penggemar kumelun desktop bisa digunakake nganggo tabung 1.2 meter utawa tanpa tabung, duwe telung gear kacepetan sing beda.Fitur Product: 1) Kanthi 3 beda kecepatan aliran udara kanggo milih;2) Desain entheng lan kompak; ngirit papan lan gampang dipindhah;3) Brush-kurang motor njamin kacepetan dhuwur karo kurang gangguan, kinerja stabil lan wektu urip;4) Filter serat kaca bisa nyaring luwih saka 80 jinis virus, bakteri, mikroba, lsp.5) Nalika panyaring kebak, buzzer sing dibangun bakal menehi swara lan cahya ...

  • Benchtop entheng / Extractor Asap Desktop Kanthi 3 Kacepetan Fan Beda

    Bangku Ringan/D...

    XS450II, XS700 Laser marking fume extractor minangka desain upgrade saka XS450, XS700.Rentang urip kombinasi panyaring siji-potong luwih suwe. Sampeyan ora perlu ngganti saringan kanthi asring.Rincian Teknis Model XS450II XS700II Daya 450W 700W Noise <62 dB <65 dB Aliran Sistemik 650 m3 / h 750m3 / h Lapisan Filter 3 3 Ukuran Filter Bolong pencegahan geni: 388 x 229 x 50mm;Filter Kanthong: 267 x 380mm;18 lapisan Kombinasi Filter One-piece: 450 x 370 x 300...

  • Sistem Ekstraksi Asap Salon Kecantikan Big Power 330W kanggo Industri Kecantikan Kuku & Rambut

    Daya gedhe 330W Beauty ...

    Waterun beauty salon fume extractor kanggo ngresiki partikel lan gas.Iki dirancang kanggo nyaring bahan sing mbebayani, kayata hidrokarbon lan sianida, sajrone proses soldering, dipping timah ing pot solder, menehi tandha lan ukiran laser, percetakan, lan liya-liyane. ningkatake lingkungan kerja sampeyan.Apa sampeyan isih bingung kanggo lingkungan salon kecantikan? Amarga kebocoran asap saka asap ekstra ...

  • Noise Reduction Beauty Nail Salon Fume Extractor Kanthi Alarm Clogging

    Kecantikan Pengurangan Kebisingan...

    XS450II, XS700 Laser marking fume extractor minangka desain upgrade saka XS450, XS700.Rentang urip kombinasi panyaring siji-potong luwih suwe. Sampeyan ora perlu ngganti saringan kanthi asring.Rincian Teknis Model XS450II XS700II Daya 450W 700W Noise <62 dB <65 dB Aliran Sistemik 650 m3 / h 750m3 / h Lapisan Filter 3 3 Ukuran Filter Bolong pencegahan geni: 388 x 229 x 50mm;Filter Kanthong: 267 x 380mm;18 lapisan Kombinasi Filter One-piece: 450 x 370 x 300...

  • 80W/200W welding fume extractor portabel dengan lengan extractor asap tunggal

    80W/200W Welding Fume...

    Waterun extractor asap laser cilik cocok kanggo koleksi bledug lan pemurnian asap cilik lan ambu ora enak sing diasilake dening printing laser, laser menehi tandha bahan plastik cilik, kertas, kayu / MDF / Plywood, karet lan bahan logam liyane.Ekstraktor asap kanggo laser sing dipasang nganggo motor tanpa sikat kanthi daya nyedhot dhuwur lan swara sing sithik, lan panuku bisa milih hood stainless steel kanggo nyuda resiko bledug sing gampang kobong lan mbledhos.

  • Single / Double Arm Soldering Kumelun Kolektor Fume Extractor Soldering

    Dijual Lengan Tunggal/Double...

    Model No.: F6001DN / F6002DN Pambuka: Iki minangka upgrade asap extractor ing werna krim.Item iki bisa digunakake digunakake ing soldering manual, soldering otomatis, laser menehi tandha & ukiran, Moxibustion, Kimia lab, salon kecantikan, Salon Rambut, Nail Salon , etc. Ana akeh fungsi anyar kanggo pilihan.Saluran bisa dipilih nganggo utawa tanpa tombol pangaturan angin.Miturut aplikasi sampeyan, sampeyan bisa milih tudung sing cocog: tutup ekstrak sing jelas, tudung persegi silikon…

  • Pemotong laser cerdas bledug solder asap knalpot salon asap extractor

    Potongan laser sing cerdas ...

    Detail saluran: Extractor asap pemotong laser sing cerdas iki nduweni fitur kastor universal kanggo gerakan sing gampang, lengen lentur sing nyengkuyung lan weker pemblokiran panyaring, tapak cilik, lan media filtrasi berkualitas tinggi. Ekstraktor asap salon bledug kanthi media filter 3 lapisan kanggo diselehake ing njero ruangan panyaring kanggo nyaring partikel lan knalpot asap.Rincian Teknis Model F6001DN F6002DN Daya 80W 200W Noise <55 dB <55 dB Aliran Sistemik 235 m3/jam 2x ...

  • Sistem Ekstraksi Debu Anti-Explosion Cartridge Menara Pemurnian Udara

    Kartrid Anti Ledakan...

    Video Detail Produk Sistem Penghapusan Debu Anti-bledug Tipe Inisiatif yaiku Jinis Sectional, Luwih Aman, Nglindhungi "Lithium" sampeyan, nggunakake teknologi tahan bledosan aktif (Ora Deflagrasi).Sejarah kanggo 3 versi kolektor bledug kaya ing ngisor iki: 1.0 Versi Generasi Pertama Part Explosion-proof 2.0 version 2st Generation Whole Machine Explosion-proof 3.0 version 3rd Generation System Explosion-proof Papat Tambahan 1. Nguripake sampah dadi bandha kanggo nambah efisiensi 2. Im ...

PAWARTA

Service First

  • Nggoleki tren saka dispenser lem lan lampu LED

    Kanthi nyebarake lem pot elektronik, panggunaan peralatan khusus kanggo gluing bakal dadi luwih umum lan macem-macem.Saiki, tingkat teknologi gluing siji-komponèn relatif diwasa lan stabil, lan gaya pembangunan iku Intelligence lan tliti dhuwur.Ing ordinasi ...

  • Apa peran dispenser ing industri sealing

    Mesin dispensing otomatis kemasan elektronik umume digunakake ing bidang: lapisan bagian mekanik otomotif, lapisan tombol telpon seluler, kemasan baterei ponsel, kemasan baterei notebook, lapisan coil, lem ikatan papan, lem sealing, lem cincin njaba speaker, Sealing, se ...