Dispenser Label Otomatis 1150D Dispenser Label Otomatis 1150D Dispenser Label Listrik Otomatis

Dispener Label Otomatis 1150D


Detail Produk

Tag produk

Fitur:

1. Gunakake separator label, label resik, polusi-free, karusakan-free, wrinkle-free, nyuda wong lan nambah efficiency kanggo njamin kualitas produksi.

2. Ngganti cara kerja tradisional, nyuda efek salabetipun faktor manungsa, kontrol elektronik, olahraga induksi otomatis nggawe, stiker kapisah kanthi cepet, nambah efek tancep, Ngurangi kesulitan kerja;

3. Cocog kanggo misahake cepet lan nempel label adesif, barcode, anti-pemalsuan, stiker stamping, tikar insulasi, merek dagang kemasan, stiker dolanan, tanggal produksi lan pola dicithak.

4.Pancacahan otomatis 0-999999, piranti puter maneh otomatis kanggo kertas ngisor, gampang kanggo ngganti lan Manajemen produksi otomatis.

5. Operasi prasaja, multi-user.

Fitur

Ringkesan

Rincian cepet

Tipe: LABELING MACHINE

Industri sing ditrapake: Pabrik Manufaktur, Bengkel Mesin, Pabrik Pangan & Minuman, Toko Pangan, Toko Percetakan, Pekerjaan Konstruksi, Energi & Pertambangan, Toko Pangan & Minuman, Perusahaan Periklanan

Aplikasi: Pangan, Minuman, Komoditas, Medis, Kimia, Mesin & Hardware

Tipe Packaging: Karton

Bahan Kemasan: Plastik, Kertas

Kelas otomatis: otomatis

Tipe Driven: Listrik

Tegangan: 220 V

Panggonan Asal: China

Ukuran (W * H * L): 210W x 220H x 210L

Bobot: 5 KG

Poin Sade Utama: Akurasi dhuwur

Tipe Pemasaran: Produk Biasa

Video metu-inspeksi: Disedhiyakake

Garansi komponen inti: 1 Taun

Komponen inti: Motor

Jeneng: Dispenser label otomatis 1150D

Jembar label sing ditrapake: 5 - 140mm

Ditrapake Label Length:: 10 -150mm

Maks.OD saka Roll:: 250ml

Dhiameter njero: 25 - 75mm

Layanan Sawise Garansi: Dhukungan teknis video

Layanan sawise-sales Disedhiyakake: Dhukungan teknis video

asdxzcxzc1 asdxzcxzc2 asdxzcxzc3 asdxzcxzc4 asdxzcxzc5 asdxzcxzc6 asdxzcxzc7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita