80W/200W welding fume extractor portabel dengan lengan extractor asap tunggal

Extractor asap iki minangka ekstraktor asap multi-fungsi, sampeyan bisa nggunakake nozzles sing beda kanggo aplikasi sing akeh.Kanthi katun pra-filter ing ngarepe hood extractor fume, sampeyan bisa ngawasi status akumulasi bledug kanggo pra-filter cetha.Ganti filter sing gampang lan cepet.Kanthi panyaring tahan api stainless steel, nyuda risiko bledug sing gampang kobong lan mbledhos.Kanthi tombol aliran udara sing wis disetel, ngirit wektu operasi.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • model :F6001DN
  • daya:80W
  • Filter-filter:3 lapisan
  • Lengan extractor asap:1 pc
  • Aliran Sistemik:235m2
  • Kecepatan Udara:17m/s
  • Efisiensi nyaring:3 mikron 99,97%
  • rame:55dB
  • ukuran:425x250x410mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Waterunextractor asep laser cilikcocok kanggokoleksi bleduglan pemurnian asap cilik lan ambu ora enak sing diasilake dening percetakan laser, tandha laser bahan plastik cilik, kertas, kayu / MDF / Plywood, karet lan bahan logam liyane.Ingextractor asap kanggo laserdipasang nganggo motor tanpa sikat kanthi daya nyedhot sing dhuwur lan swara sing sithik, lan panuku bisa milih hood stainless steel kanggo nyuda resiko bledug sing gampang kobong lan mbledhos.

     

    20220228023038_28965 (1)

    F6001D详情 (7)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita