900M Soldering Tips kanggo hakko 936 soldering tips wesi

Nomer Model: seri 900M


Detail Produk

Tag produk

Waterun Technology (HK) Co., Ltd. minangka produsen tip solder khusus ing China.Madeg ing taun 1998, Waterun wis nglayani industri perakitan elektronik ing China lan ing saindenging jagad meh 20 taun.
We nggawe sawetara saka sudhut panggantos tips soldering.
Tip soldering kita dadi populer ing pirang-pirang negara ing donya, amarga kualitas apik lan rega sing apik.Saiki, produk kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Jerman, Prancis, Meksiko, Iran.Amerika Selatan, Eropa, Asia Tenggara, India, Israel, Korea, Afrika Kidul, lsp.

Misi Waterun yaiku mbangun platform rantai pasokan siji-mandeg kanggo industri perakitan elektronik global.

 

900M-T-0.8C

900M-T-1.6D

900M-T-3C

900M-T-3.2D 2

Fitur:
● Urip dawa lan Recovery panas cepet tips soldering nambah efektifitas pangguna lan sudo kaping produksi.
● Long Life: Nggunakake tip solder kualitas dhuwur nambah kacepetan solder lan nyuda biaya total produksi.Suhu sing luwih dhuwur lan solder isi timah sing dhuwur, umume ing proses solder tanpa timbal, nyelehake galur tambahan ing tips solder.
● Rapid Heat Recovery: tips solder digawe saka tembaga kelas premium sing konduktif banget kanggo ngirim panas menyang karya luwih cepet tinimbang merek liyane.Recovery panas cepet iki mbisakake liyane joints kanggo soldered saben menit, saéngga ngurangi wektu lan biaya manufaktur.

900M-TK 2

Spesifikasi:

Model Seri 900M
warna irisan
Bahan Tembaga tanpa oksigen
Aplikasi Kanggo Soldering Iron
Sertifikat SGS, Rohs
Tips Kita bisa ngatur tips soldering apa sing perlu
MOQ 100 pcs
Jinis bahan konsumsi
Kualitas Banget

900M-T-LB 1

Layanan OEM & ODM
Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.

FAQ
Packing & Pangiriman
Item: 900 seri M Hakko Soldering Tips, Knife Soldering Tip
Paket: 100 pcs/pack
Bobot: Kira-kira 1 kg
Pangiriman: Kira-kira 5-7 dina
Pelabuhan: Shen Zhen
Pangiriman: A. Miturut Kurir: 4-7 dina kerja kanthi tawaran khusus
B.By Air: 7 dina kerja ing bandara sing ditunjuk
CCBy Sea: 25-30 dina kerja ing pelabuhan sing ditunjuk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita