Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Madeg ing taun 2003, Waterun Technology dumunung ing Shenzhen, China.Kita minangka produsen & eksportir Fume Extractors, Robot Solder, Robot Pengikat Sekrup, Robot Dispensing Lem, produk ESD & Cleanroom, Alat & Instrumen kanggo industri perakitan elektronik.

Waterun duweni rong pabrik lan siji pusat bisnis & logistik lan meh 100 karyawan.
Amarga kualitas apik lan rega sing apik, produk kita dadi populer ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad.

Kita wis nyedhiyakake sawetara Perusahaan Top 500 Global, kayata Samsung, LG, Philips, ABB, Bosch, Honeywell, Panasonic, Toshiba, Nikon, Yamaha, Huawei, Foxconn, Vtech, lsp.
Tujuane Waterun yaiku dadi mitra sing disenengi lan paling dipercaya kanggo industri perakitan elektronik global.
Misi Waterun yaiku mbangun platform rantai pasokan siji-mandeg kanggo industri perakitan elektronik global.

Teknologi Waterun

pabrik (4)

gudang

kantor2

bengkel2

pabrik (3)

mitra kita
pameran waterun

Tim Kita

20160222024249_42255
20160222024236_87500
20160109091924_19722

Waterun nduwe karyawan meh 100.Kita duwe rong pabrik lan siji pusat bisnis / logistik.

Kita, kulawarga Waterun, minangka tim sing paling apik.Kapercayan kita yaiku kerja kanthi serius, urip kanthi seneng, lan berjuang kanggo ngganti nasibe.Awake dhewe percaya.Kita pracaya ing tim kita.Kita pracaya ing perusahaan kita.Kita yakin bisa nggawe mukjijat apa wae kanthi kerja bareng.

Ayo!Ayo!Ayo!

Waterun Milestones

Agustus 2003 Waterun Technology didegaké ing Hong Kong minangka perusahaan dagang.
Okt 2005 Waterun nggawe pabrik alat solder & tips solder dhewe.
Mei 2007 Waterun ngedegake pabrik ekstraktor asap dhewe.
Agustus 2010 Pelanggan Waterun ing luar negeri tekan 300.
Des 2012 Waterun pindhah menyang lokasi anyar ing Kutha Fu Yong, Bao An.
Jun 2014 Waterun ngluncurake budaya perusahaan lan perencanaan strategis anyar.

20160222024445_44881

Budaya Perusahaan

Nilai Inti Kita

→ Integritas → Efisiensi

→ Kerja tim → Win-Win

Misi Kita

Kanggo mbangun platform chain sumber siji-mandeg kanggo industri perakitan elektronik global

Visi Kita

Dadi mitra sing disenengi lan paling dipercaya kanggo industri perakitan elektronik global

Kita wis nyedhiyakake sawetara Perusahaan Top 500 Global, kayata Samsung, LG, Philips, ABB, Bosch, Honeywell, Panasonic, Toshiba, Nikon, Yamaha, Huawei, Foxconn, Vtech, lsp.