Dispenser Tape Adhesive kanggo Kualitas Tinggi

Nomer Model: Z-CUT 80


Detail Produk

Tag produk

Warning sing digunakake:
1. Aja operate mesin karo tangan teles.Aja plug in utawa copot kabel karo tangan teles.
2. Aja nglebokake driji, utawa bagean awak liyane, utawa barang manca menyang mesin.
3. Supaya rambute utawa sandhangan ngeculke adoh saka mesin nalika lagi operasi.
4. Mesin iki mung kanggo panggunaan industri.Aja ngidini operator utawa bocah sing ora dilatih kanggo ngoperasikake mesin kasebut.
5. Pateni saklar daya lan copot mesin sadurunge ngganti unit agul-agul utawa nindakake pangopènan ing mesin.
6. Aja nggunakake manchine iki kanggo apa-apa liyane saka sawijining tartamtu applications.Use saka mesin kanggo maksud apa aplikasi unintended bisa nimbulaké bundhas kanggo operator utawa Gagal mesin.

Katrangan fungsi
1) Pasang plug ing soket, nguripake ngalih daya kanggo ON.
2) Ngangkat munggah tape stand, lan muter tape, banjur nggunakake tape guide kanggo ndandani tape.
3) Sawise krungu swara elektronik, tampilan LED mode manual lan LED (9) kelip-kelip.
4) Tempel mburi tape ing tengah tengah roller, banjur pencet ndhuwur tape alon-alon, banjur pencet tombol (6), tombol (9) lampu bakal murup lan tape bakal dikirim menyang port discharge .Nalika tape dikirim menyang tombol njaba (10) lampu bakal murup.
5) Nalika tombol (10) lampu sumunar, pencet tombol nglereni (7), tape sing dipotong bisa dikirim menyang tape pungkasan.
6) Pencet tombol (3) siji tine, (1) (manual) lan (2) (mode otomatis) lampu padhang, ing kondisi iki, pangguna bisa Cut dawa dibutuhake.
7) Kanggo nyetel dawa nglereni sing dibutuhake (20 mm nganti 999 mm luwes), sampeyan bisa menet tombol (5) lan tombol (6).
8) Ing mode semi-otomatis (item 5), copot tape potong, pencet tombol (7) (nglereni), miturut dawa nglereni dibutuhake, tape bakal dikirim metu maneh lan ing siyaga, semi-otomatis bisa digunakake ing nglereni pita perekat lan nonadhesive sing lemah, Ing wektu iki, pencet tombol (7) (nglereni) sepisan maneh, dispenser tape bisa ngirim metu tape lan dawa sing dibutuhake
9) Ing semi-otomatis, pencet tombol (3), tombol (1) LED bakal mateni, tombol (2) bakal murup, amarga kondisi iki otomatis.Ing kondisi mode otomatis sensor ngirim metu tape miturut dawa pesawat.

zcu (9)

zcu (7)

Spesifikasi:
Daya: AC110V/220V 50/60HZ 25W
jembaré tape maksimum: 8mm-80mm
Dhiameter maksimum Roll: Ø300mm
Kacepetan pakan: 150mm/s
Bobot: 5.5kg (Leader+Aksesoris)
Ukuran: 190 (W) * 140 (H) * 230 (D) mm
Pita terapan: Pita tempel, Pita non-adhesive

zcu (10)

zcu (8)

zcu (1)

zcu (6)

Fitur

1.Two pilihan: nglereni otomatis utawa nglereni manual
2. Bisa Cut loro tape nggulung ing wektu sing padha
3. jembaré nglereni maksimum 8-80mm

No Proses Produksi No Proses Produksi No Proses Produksi
1 rty
Bahan Baku
2 uyuty
Nglereni Laser
3 tyutyu
Parts Majelis
4 bcvxbvc
Laser Marking
5 vcghd
Majelis
6 utyur
Tes Aging
7 terter
Pemeriksaan Fungsi QA
8 ytreytr
Packing
9 grtert
Barang sing dibungkus

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita