Sistem Ekstraksi Debu Anti-Explosion Cartridge Menara Pemurnian Udara

Nomer Model: XAQ2600EX/XL2600/XL-2000

Pambuka:

We are supplier anjog ing donya saka industri bledug lan solusi pangayoman bledosan.Misi kita kanggo ngurangi polusi udara, geni lan bledosan korban massal, lan setya nggawe liyane perusahaan mung duwe "crita" tanpa "kacilakan".Bidang aplikasi kolektor bledug kita yaiku: pangolahan laser, welding, baterei lithium, panganan, obat-obatan, tembakau, mobil, galangan kapal, manufaktur mesin lan akeh industri liyane.


Detail Produk

Tag produk

Video

Detail Produk

Sistem Penghapusan Debu-bukti Sectional Type Initiative yaiku Tipe Sectional, Luwih Aman, Nglindhungi "Lithium" sampeyan, nggunakake teknologi tahan bledosan aktif (Ora Deflagrasi).Sejarah kanggo 3 versi kolektor bledug kaya ing ngisor iki:

1.0 versi 1st Generasi Part Explosion-bukti

2.0 versi 2st Generasi Mesin Kabèh Explosion-bukti

3.0 versi Sistem 3rd Generasi Explosion-bukti

Anti-bledosan (5)Anti-bledosan (2) Anti-bledosan (1) Anti-bledosan (4) aplikasi Nilai

Papat Tambahan

1. Nguripake sampah dadi bandha kanggo nambah efisiensi

2. Ngapikake efisiensi produksi

3. Ngapikake urip layanan peralatan produksi

4. Ngapikake kualitas udara sekitar

Enem Pengurangan

1. Ngurangi cuti lara lan tingkat turnover

2. Ngurangi perselisihan tenaga kerja

3. Nyuda penyakit kerja

4. Ngurangi bencana lan nyegah mundhut

5. Ngurangi investigasi lan paukuman departemen perlindungan lingkungan darurat

6. Ngurangi lan nyuda tingkat cacat produk

Rincian Teknis

Model

XAQ2600EX

XAQ3000EX

XAQ5000EX

daya

2,2 kw

5,5kw

7,5 kw

Filter Cartridge

2 bêsik

4 bêsik

6 bêsik

Kacepetan Puteran Muatan Kosong

2950 rpm

2950 rpm

2950 rpm

Aliran udara

2600m3 / jam

3000m3 / jam

5000m3 / jam

Tekanan Negatif

2000Pa

4000Pa

4000Pa

rame

<72dB

72dB

72dB

ukuran

1600 x 1300 x 2600 mm

1600x1300x3150mm

2100x1300x3100mm

Bobot

680 kg

720 kg

760 kg

Air Inlet Dia.

150/200 mm

150/200 mm

150/200 mm

Model

XAQ220EX

XAQ420EX

XAQ530X

daya

3 kw

4kw

5,5kw

Filter Cartridge

2 bêsik

4 bêsik

6 bêsik

Tegangan

350v/50Hz

380v/50Hz

380v/50Hz

Aliran udara

220m3 / jam

320m3 / jam

420m3 / jam

Tekanan Negatif

22000 Pa

28000 Pa

30000 Pa

rame

<72dB

72dB

72dB

ukuran

1600 x 1300 x 2600 mm

1600x1300x3150mm

2100x1300x3100mm

Bobot

680 kg

720 kg

760 kg

Air Inlet Dia.

50/65 mm

50/65 mm

50/65 mm

kolektor bledug

Aplikasi

Welding laser modul baterei lithium-ion, welding cangkang aluminium, welding ultrasonik saka tab baterei lithium-ion, lan sistem bledug bledug-bukti bledug ing wilayah nyawiji.

Masalah:Nyampur minangka langkah pisanan lan paling kritis ing nyiapake bahan baterei lithium.Proses utama kalebu batching, stirring, unloading, lan packaging.Ing proses iki, bubuk alus diunggahake.Yen ora ditangani ing wektu, iku ora mung rereged lingkungan workshop, nanging uga Menapa malih, ana bebaya didhelikake saka bledosan, lan iku mbebayani kanggo personel produksi ing situs.

Solusi:Kanggo bledug sing bisa kebakar lan mbledhos mabur kasebut, hood nyedhot gedhe kudu dilengkapi ing titik ngasilake bledug, lan kolektor bledug industri sing tahan bledosan kanthi volume udara sing gedhe kudu dipilih kanggo mesthekake yen bledug dikumpulake kanthi efektif lan aman.

laser-bledug-mbusak
bledug-kolektor-mesin

Rincian Teknis

Model

XL2600

XL3000

XL5000

daya

2,2 kw

5,5kw

7,5 kw

Filter Cartridge

2 bêsik

4 bêsik

6 bêsik

Kacepetan Puteran Muatan Kosong

2950 rpm

2950 rpm

2950 rpm

Aliran udara

2600m3 / jam

3000m3 / jam

5000m3 / jam

Tekanan Negatif

2000Pa

4000Pa

4000Pa

rame

<72dB

72dB

72dB

ukuran

1600 x 1300 x 2600 mm

1600x1300x3150mm

2100x1300x3100mm

Bobot

680 kg

720 kg

760 kg

Air Inlet Dia.

150/200 mm

150/200 mm

150/200 mm

Model

XL220

XL420

XL530

daya

3 kw

4kw

5,5kw

Filter Cartridge

2 bêsik

4 bêsik

6 bêsik

Tegangan

350v/50Hz

380v/50Hz

380v/50Hz

Aliran udara

2600m3 / jam

3000m3 / jam

5000m3 / jam

Tekanan Negatif

22000 Pa

28000 Pa

30000 Pa

rame

<72dB

72dB

72dB

ukuran

1600 x 1300 x 2600 mm

1600x1300x3150mm

2100x1300x3100mm

Bobot

680 kg

720 kg

760 kg

Air Inlet Dia.

50/65 mm

50/65 mm

50/65 mm

anti-bledosan-kartridbledug-ekstraksi

Rincian Teknis:

Model

XL-1200

XL-1500

XL-2000

daya

0,75 kw

1,5kw

2,2 kw

Filter Cartridge

2 bêsik

2 pcs

2 pcs

Kacepetan Puteran Muatan Kosong

2950 rpm

2950 rpm

2950 rpm

Aliran udara

1200m3 / jam

1500m3 / jam

2000m3 / jam

Tekanan Negatif

1800Pa

2000Pa

2400Pa

rame

<68dB

72dB

72dB

ukuran

750 x 710 x 1800 mm

750x710x1800mm

750x710x1800mm

Bobot

180 kg

200 kg

200 kg

Air Inlet Dia.

150/200 mm

150/200 mm

150/200 mm

 

 

 

 

Model

XL-320

XL-420

XL-530

daya

3 kw

4kw

5,5kw

Filter Cartridge

1 bêsik

1 bêsik

1 bêsik

Tegangan

380V

380V

380V

Aliran udara

320m3 / jam

420m3 / jam

530m3 / jam

Tekanan Negatif

22000 Pa

28000 Pa

30000 Pa

rame

<72dB

72dB

72dB

ukuran

560 x 650 x 1100 mm

560 x 650 x 1100 mm

560 x 650 x 1100 mm

Bobot

150 kg

160 kg

180 kg

Air Inlet Dia.

50/65 mm

50/65 mm

50/65 mm

 industri-air-filtrasi
Aplikasi

Ekstraksi bledug kanggo mesin Laminasi, mesin nduwurke tumpukan otomatis, mesin pemotong mati laser, rolling potongan pole, mesin slitting.

bledug-koleksi-sistem

bledug-extractor

Masalah:Ing proses nggunakake mesin rolling lan slitting kanggo slitting, akeh keluwihan wêdakakêna bakal ditempelake ing produk, lan wêdakakêna iki bakal ditinggalake ing rolling lan slitting mesin, kang bakal mengaruhi urip layanan saka peralatan.

Solusi:Penagih bledug seri X2 kanthi kolektor bledug puteran manual bisa uga ngumpulake bledug sing diasilake sajrone nggulung lan ngiris.Yen kakehan bledug diklumpukake, nangani Rotary bisa diputer kanggo ngresiki unsur Filter kanggo nyegah bledug Clogging peralatan aman bledug amarga akumulasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita