Feeder Screw Otomatis, Feeder Screwdriver Otomatis, Mesin Feed Screw Otomatis kanthi Tampilan Digital

Nomer Model: Waterun-900D


Detail Produk

Tag produk

instruksi keyboard
Sing pisanan "SET" yaiku tombol kanggo nyetel
Sing nomer loro "+", sing nomer telu "—"
Sing nomer papat "ESC" yaiku tombol kanggo metu
Pencet "SET" kanggo ngoper fungsi kanggo konfirmasi mode (puteran siji arah minangka A1 → A2 → A3), sawise iku, pencet "ESC" kanggo milih mode
Sajrone nggarap, sampeyan bisa mencet "+" utawa "-" kanggo nyetel jumlah tampilan
Pencet "ESC" kanggo konfirmasi metu utawa mbusak jumlahe

Instruksi Fungsi
A1: Otomatis Jumlah Jumlah, sawetara 1 ~ 9999
A2: Ngitung Siklus Kuantitatif Otomatis, contone, kita nyetel jumlahe dadi 6,
banjur bakal mbusak lan nyritakake kanthi otomatis sawise 6 ngawut-awut.
A3: Counting Siklus Kuantitatif Manual, contone, kita nyetel jumlahe kanggo 8, banjur bakal mungkasi dipakani sawise 8 ngawut-awut.
Lan kita kudu mencet "ESC" kanggo miwiti pancacahan siklus maneh

Nyetel kekuatan geter, wektu tundha geter lan wektu tundha pakan
1. Pencet "SET" kanggo 3 detik banjur bakal nampilake F1:XX, pencet "SET" maneh bisa ngalih antarane F1 ~ F3
a.F1 cocog karo SPEED, sing nyetel kekuatan geter
b.F2 cocog karo VIBRATOR, sing nyetel wektu tundha geter
c.F3 corespond kanggo ROLLER, kang nyetel wektu tundha dipakani
2. Pencet "+" utawa "-" kanggo nyetel "XX" menyang angka sing tepat (Min 61, Maks 64), banjur pencet "ESC" kanggo metu

Rincian Teknis

Model

Waterun-900D

sumber daya DC

AC220V, DC12V 500MA, Adaptor AC

Dawa sekrup sing ditrapake (ing sirah)

Nganti 20 mm

Range pangaturan rel

M1.0-M5.0

Kacepetan njupuk

1,5 detik / potongan

Ukuran produk

180 x 125 x 150 mm

Bobot

Udakara 3kg

 

Waterun 900D (1)
Waterun 900D (2)
Waterun 900D (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita