Mesin ngunci sekrup otomatis mesin pengencang sekrup desktop

Model: WT-7024-2Z

 

Deskripsi Produk:
Mesin ngunci meneng otomatis bisa Ngatasi bisnis gedhe, medium lan cilik artificially shortages, efficiency produksi, pegawe kurang lan konsumsi bahan tambah biaya, Manajemen lan ing akeh masalah substantive.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:
1. Tipe Back-to-Back bisa ngencengi rong sekrup sing beda ing produk sing padha ing sumbu Y sing padha, supaya bisa entuk mode kerja sing cepet lan efisien.
2. Kanthi kabinèt karya, kinerja screwing stabil banget lan posisi apa bisa dipindhah flexibly.
3. Operator bisa nggunakake posisi manual kanggo nindakake program.Iku Highly efisien lan gampang banget kanggo sinau operasi.
4. Kanthi fungsi weker kanggo fastening ilang, ngawut-awut untightened, worn thread, etc.
5. Sekrup nyedhot otomatis, kanthi otomatis ngencengi sekrup

Rincian Teknis

Model WT-7024-2Z
Range Operasi (X * Y * Z) X240 * Y1/700 * Z135mm / X240 * Y2/700 * Z135mm(Sumbu Z kaping pindho
Kacepetan Gerakan Sumbu X/Y: ≤500mm/s,Sumbu Z: ≤300mm/s.
Akurasi Repeatability ± 0,03 mm
Wektu screwing kanggo saben meneng 1,0 ~ 1,5 s / Piece
Ukuran sekrup sing cocog M1.5 - M4 (panjang sekrup total ≤ 20mm)
Sistem kontrol SCM + Layar Tutul
Kapasitas program 15 file, saben file bisa nyimpen nganti 99 poin
Sumber udara 0,4 -0,6 Mpa
Ukuran (WxDxH) 1090 x 810 x 1750 mm
Bobot 120 kg

Aplikasi:
Cocog kanggo kabeh jinis proses pengikat sekrup ing ponsel, keyboard, monitor, aksesoris mobil, dolanan, peralatan listrik omah cilik, sirkuit terpadu, papan sirkuit cetak, layar LCD, komponen elektronik (kayata relay, speaker), lsp.
Kaluwihan Mesin Kita:
1. Reliability: sistem weker otomatis, digunakake> 20 jam
2. Gambar apik:Intelligent peralatan otomatis presents tampilan anyar saka baris produksi ing pabrik, kang mbantu Enterprises nggawe gambar saka teknologi dhuwur
3. Standar fastening dhuwur: kabeh ngawut-awut sing fastening ing siji torsi ing wektu sing padha, nggawe manawa sealing lan imbangan prodhuk, nemen nambah tingkat qualified produk.
4.Reduce biaya: operasi High-efficiency ngrambah dening mung siji person.one wong efficiency Jumlah kanggo 3-5 persons' efficiency

WT7024-2Z-2

WT7024-2Z-3

WT7024-2Z-4

WT7024-2Z-5

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita