Robot soldering otomatis karo pemanas Weller

Model: S513

 

Pambuka:

Waterun S513 dirancang dening tim kontrol numerik profesional kanggo industri soldering otomatis.Iku sistem kontrol soldering cerdas, ditampilake kanthi biaya murah, konsentrasi dhuwur lan integrasi dhuwur.Kanthi setelan proses solder sing sampurna, bisa nyukupi kabutuhan pangolahan sing beda-beda lan akeh digunakake ing industri soldering otomatis multi-sumbu.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi:

Model S513
Tegangan 110V / 220V
Daya Pemanasan 150W
Preheating Range Suhu 0 ℃ ~ 500 ℃
Sumbu 4
Range Operasi (X * Y * Z) 400 x 400 x 100 mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X * Y: 0.1 ~ 600mm/detik, Sumbu Z: 0.1~400mm/detik
Baleni Positioning Akurasi ± 0,002 mm
Resolusi 0,01 mm
Bobot Muatan Maksimum 8kg (kanggo platform kerja)
Diameter Kawat Solder 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
Kapasitas File Demo ≤999file, maksimal 1994 poin kanggo saben file
Kapasitas Program maksimal 255 program
Suhu Operate 0 ℃ ~ 40 ℃
Operate Kelembapan 20~90%
Ukuran njaba 720mm x 700mm x 810mm
Bobot bab 66kg

Pengenalan Fungsi:

1. Kanthi setelan proses soldering sampurna, wis titik soldering lan geser fungsi soldering.Kacepetan pakan timah bisa diatur kanthi otomatis miturut kacepetan kerja.
2. Bisa ndhukung input file DXF, sing nyimpen piwulang manual sing rumit, trep lan akurat.
3. Bisa ndhukung posisi dening Double Mark Points, kang bisa ngilangke ora akurat disebabake amba utawa kesalahan posisi produk diselehake ing peralatan.
4. Kanthi fungsi kayata salinan array area, komputasi terjemahan, modifikasi kumpulan, langkah siji, operasi otomatis lan sirkulasi, input lan output I / O, lsp.

Robot solder otomatis-4

Robot solder otomatis-5

Robot solder otomatis-6

Robot solder otomatis-7

Robot solder otomatis-8

Robot solder otomatis-9

Robot solder otomatis-10

Robot solder otomatis-1

Fitur

1.Aplikasi kanggo macem-macem produk, suhu soldering bisa disetel kanthi bebas.
2.The sistem dadi panas adopts pemanas Weller lan tip soldering.Suku cadhangan regane murah.
3. Unit wesi solddering bisa multi-directionally diatur, kang bisa nglindhungi PCB lan komponen saka karusakan.
4. Suhu kontrol numerik (kondisi hawa statis: ± 1 ℃)
5. Kanthi Pendant Pengajaran LCD genggam, pemrograman kasebut gampang lan gampang sinau.
6. Ing proses soldering, tip solder wis Recovery panas cepet lan span urip dawa.

Robot solder otomatis-3

Robot solder otomatis-2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita