Mesin solder kawat otomatis robot solder desktop

Model: S5331D

 

Pambuka:

Desktop soldering robot punika multi-fungsi, kang bisa nyetel amba welding, orientasi, lan nyetel titik ing bakal, ngontrol jumlah timah lan metu, ngontrol ukuran titik solder, lan luwih njamin syarat proses welding saka. produk pelanggan.Mesin kasebut nduweni limang sumbu, saliyane sumbu XYZ biasa, ana sumbu pakan timah sing dikontrol motor stepping independen, lan ana uga sumbu puteran sing bisa muter 360 ° ing kabeh arah.


Detail Produk

Tag produk

Kita nyebat sumbu R, sing nduweni sumbu puteran iki. Fungsi utama yaiku kanthi efektif bisa nyegah komponen sing dhuwur banget ing macem-macem papan PCB, lan pengaruh obyek kayata chip, kabel, utawa terminal ing ruang gerakan. sirah wesi soldering, lan bisa nyetel amba welding, kateter timah lan tip jarum ing bakal.Kawat timah bisa dikirim kanthi akurat menyang kepala wesi solder supaya cocog karo permukaan timah molten sing cocog kanggo produk pelanggan supaya ora kedadeyan jamming timah sing disebabake dening macem-macem alasan sajrone proses soldering.Mesin kasebut bisa nambah kapasitas produksi luwih saka 30% ing proses produksi lan aplikasi nyata, lan cocok kanggo macem-macem produk elektronik kayata mobil elektronik, sirkuit terpadu, sirkuit cetak, layar LCD warna, motor, header pin, plug, switch lan PCBs.

Spesifikasi:

Model S5331D
Solder Joint Range X500* Y1/300*Y2/300*Z100mm(XxYxYxZ)
Wektu Solder 1.0~1.5s/titik
Baleni Positioning Akurasi ± 0,002 mm
Diameter Kawat Solder 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
Sumber udara 0,4-0,6 MPA
Sumbu 4
Kapasitas Program 999 file, saben file bisa nyimpen nganti 999 poin
Ukuran Eksternal (WxDxH) 820mm x 600mm x 800mm
Bobot babagan 65kg

Mesin solder kabel otomatis robot solder desktop-1

Mesin solder kabel otomatis robot solder desktop-2

Fitur

1.Double Y Axis bisa entuk effciency luwih lan operasi luwih trep.
2. Ing proses soldering, tip solder nduweni Recovery panas kanthi cepet lan umur dawa.
3.Lengen mekanik peralatan digawe saka profil aluminium, sing bebas saka deformasi, teyeng lan operasi sing stabil.

Mesin solder kabel otomatis robot solder desktop-3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita