Sistem Ekstraksi Asap Salon Kecantikan Big Power 330W kanggo Industri Kecantikan Kuku & Rambut

Sistem ekstraksi asap Waterun wis dirancang khusus kanggo industri rambut lan kaendahan kanggo ngekstrak lan mbusak asap sing mbebayani lan bledug udara sing diasilake ing lingkungan salon.Akeh extractors meja kuku saiki mung recirculate udhara sarat solvent ing salon.Filter PP multi-lapisan, filer karbon aktif ing ekstrak bledug kaendahan Fumego nangkep kabeh rereged lan ngasilake hawa sing resik menyang salon.


  • Model:B6001D
  • daya:Pilihan 200W / 300W
  • Filter-filter:3 Lapisan
  • Aliran Sistemik:300 / 360 m3 / h
  • Kecepatan Udara:23 / 25 m/s
  • Efisiensi nyaring:0,3 mikron 99,97%
  • rame:kurang 52dB
  • ukuran:425 x 250 x 410 mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Waterun beauty salon fume extractor kanggo ngresiki partikel lan gas.
    Iki dirancang kanggo nyaring bahan sing mbebayani, kayata hidrokarbon lan sianida, sajrone proses soldering, dipping timah ing pot solder, menehi tandha lan ukiran laser, percetakan, lan liya-liyane. ningkatake lingkungan kerja sampeyan.

    Apa sampeyan isih bingung kanggo lingkungan salon kecantikan? Amarga kebocoran asap saka extractor asap lan swara banter banget, lsp.tudung asapbisa nutupi awak ndhuwur kabeh.

    Kanthi lengen imbuhan fleksibel bisa nyetel amba saka lengen extractor fume karo tangan siji tanpa twisting peserta.

    Lengen desain S-wangun nambah 1/3 daya nyedhot resistance menang cilik.

    Dhuwur Efficiency Filter dimurnèkaké cepet, output udhara resik ora perlu emisi external.

    Ekstraktor debu udara lengan tunggal yang disukai, kebisingan rendah.
    Upgrade kanggo 200W, 330W, padha suction daya gangguan nyuda 30%

    25moksibusi346

    1

     

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita