Kimia Rambut Salon Laser Cutter Hepa Fume Extractor, Kuku Debu Extractor

Nomer Model: M6001DW M6002DW
Pambuka:
Waterun Salon Fume Extractor wis dirancang khusus minangka sistem ekstraksi kanggo industri kaendahan lan kosmetik kanggo ngekstrak lan mbusak asap sing bisa mbebayani lan bledug udhara sing diasilake ing lingkungan salon. mbebayani ora mung kanggo teknisi nanging uga kanggo klien.Ekstraktor asap kaendahan bisa digawe lingkungan sing aman lan bebas saka kontaminasi sing mbebayani (kayata bledug kuku utawa asap lem bulu mata) sing bisa nyebabake risiko kesehatan kanggo teknisi lan klien.


Detail Produk

Tag produk

M6001DW lan M6002DW hepa extractor asap nggunakake sistem panyaring papat-lapisan njupuk kabeh rereged mbebayani, nyaring lan ngasilake udhara bening menyang salon.Iki minangka solusi ekstraksi sing cocog kanggo lingkungan salon sampeyan, sistem panyaring bakal pas karo salon apa wae, tanpa kudu ngganti stasiun kuku utawa perabot sing wis ana.

Rincian Teknis

Model M6001DW M6002DW
daya 80W 200W
rame <55 dB <55 dB
Aliran Sistemik 235 m3 / jam 2x 150m3/jam
Kecepatan Udara 17 m/s 2 x 11 m/s
Ukuran Filter Katun pra-filter: 365 x 175 x 6mm
Kapas Nyerep Minyak: 365x175x6mm
Filter Tengah 365 x 175 x 55mm
Filter Utama 385 x 195 x 250mm;
Katun pra-filter: 365 x 175 x 6mm
Kapas Nyerep Minyak: 365x175x6mm
Filter Tengah 365 x 175 x 55mm
Filter Utama 385 x 195 x 250mm;
Bobot reged 16 kg 17 kg
Ukuran Kabinet 425 x 250 x 410 mm 425 x 250 x 410 mm
Ukuran Paket Ukuran badan : 54 x 35 x 58cm
Lengan Kit: 42x41x20 cm
Ukuran badan : 54 x 35 x 58cm
Lengan Kit: 46x42x20 cm
Efisiensi nyaring 0.3um 99.97%
listrik 110V / 220V
Lapisan Filter 4 Lapisan
Remot kontrol Klebu
Ukuran Lengan Dhiameter 75mm x Dawane 140cm
Daftar Packing Unit Utama: 1 unit
Kabel daya: 1 piece
Lengan & nozzle: 1 set
Instruksi operasi: 1 Piece
Katun pra-filter: 5 pc (4 potongan ing mesin)
Kapas nyerep minyak: 5 pc (4 potongan ing mesin)
Filter Tengah: 1 pc (Kalebu ing mesin)
Filter Utama: 1 pc (Klebu ing mesin)

XS-080 (3)

XS-080 (4)

Fitur

1. Cilik ing ukuran, kurang ing mlaku gangguan, lan dilengkapi casters kanggo gerakan gampang;
2. M6001DW karo konsumsi daya kurang, pangopènan-free, volume dhuwur penggemar brushless, operasi stabil lan urip dawa.
M6002DW kanthi penggemar brushless tekanan negatif dhuwur kanthi daya nyedhot gedhe;
3. Sistem kontrol nduweni fungsi weker blockage unsur Filter, ngelingake kanggo ngganti unsur Filter ing wektu;
4. Ngatur remot kontrol nirkabel kanggo nggampangake operasi remot saka mesin.
5. Filter kapasitas gedhe multi-tataran kanggo mesthekake pemurnian efisien kumelun, ambu ora enak lan gas mbebayani.
6. Efisiensi filtrasi kumelun lan bledug nganti 99,7% @ 0,3 mikron, sing bisa dibuwang ing njero ruangan;
7. Unsur panyaring bisa diganti kanthi kapisah, sing nyuda biaya panggunaan unsur panyaring lan luwih gampang kanggo njaga lan ngganti unsur panyaring;

bagean extractor asap (1)

Aplikasi
M6001DW / M6002DW paling apik kanggo salon kuku lan toko kecantikan lan salon kanggo ngresiki Toluene, formaldehida, lan dibutyl phthalate etc "trio beracun".Supaya buruh adoh saka bahan kimia sing ditemokake ing lem, polesan, penghapus, emolien lan produk salon liyane bisa ngalami efek kesehatan sing negatif kayata asma lan penyakit pernapasan liyane, mundhut reproduksi, lan kanker. Uga bisa digunakake nalika proses soldering, timah. dipping ing pot solder, menehi tandha laser, lan ukiran, printing etc.

DX1002

3

20200306174603

Informasi Tambahan

Efisiensi Filter kasedhiya Katun Pre Filter:
Kanggo nyaring partikel gedhe ing ndhuwur 50µm ing asap
Kapas nyerep minyak:
Kanggo nyerep lenga lan banyu ing polutan kanthi asap lenga utawa uap sing sithik
Filter Tengah
Kanggo partikel ing ndhuwur 0,3 microns, efisiensi nyaring tekan 99,97%.
Filter Utama
Kanggo partikel bledug Filter ndhuwur 0,3 microns, efficiency nyaring tekan 99,97%,
Kanggo nyaring gas mbebayani, efisiensi nyaring tekan ndhuwur 95%;
Periode Panggantos Filter Katun Pre-Filter: 1 minggu nganti 1 wulan
Kapas Nyerep Minyak: 1 minggu nganti 2 wulan
Filter Tengah: 2-3 wulan
Filter utama: 3-6 sasi
Nanging, iku bisa diatur miturut polutan pas kui ing lingkungan beda;

Kualitas apik

Produk kita pindhah saka desain nganti produksi nganti produk pungkasan.Saben prosedur kerja dikontrol kanthi ketat, mung nggawe ekstrak asap sing efektif.Efisiensi nyaring saka extractors asap kita wis tekan standar paling dhuwur ing donya.

No Proses Produksi No Proses Produksi No Proses Produksi
1 rty
Bahan Baku
2 uyuty
Nglereni Laser
3 tyutyu
Parts Majelis
4 bcvxbvc
Laser Marking
5 vcghd
Majelis
6 utyur
Tes Aging
7 terter
Pemeriksaan Fungsi QA
8 ytreytr
Packing
9 grtert
Barang sing dibungkus

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita