Papan sirkuit PCB mesin pakan meneng sistem robot screwdriving

Model: WT-5023-2Z

Deskripsi Produk:
Sistem screwdriving robot ningkatake efisiensi kerja lan konsistensi & linuwih pengikat sekrup.Kanthi Pendant Pengajaran sing luwih maju, operator bisa nyiyapake dhewe kabeh paramèter proses kayata koordinat sekrup lan jinis sekrup, lan liya-liyane. Bisa adaptasi karo macem-macem proses pengikat meneng sing angel lan entuk otomatisasi lengkap.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:
1. Back-to-Back jinis cantighten loro ngawut-awut beda ing produk padha ing sumbu Y padha, supaya minangka kanggo entuk mode karya arang banget cepet lan efisien.
2. Ngawut-awut feed kanggo dicokot screwdriver langsung siji liwat tabung, kanggo entuk dipakani arang banget cepet lan screwing.
3. Operator bisa nggunakake posisi manual kanggo nindakake program.Iku Highly efisien lan gampang banget kanggo sinau operasi.
4. Servo Motor utawa Obeng Listrik opsional.Loro-lorone bisa nyetel torsi lan kacepetan rotasi kanthi bebas.
5. platform Y-sumbu pindho, karo ngawut-awut ngunci kiwa lan tengen
6. Kanthi fungsi pengawasan cerdas, inspeksi miss dikunci, ora stabil dikunci, meneng ngeculke lan ing.

Spesifikasi:

Model WT-5023-2Z
Range Operasi (X * Y * Z) X230 * Y1/500 * Z135mm / X230 * Y2/500 * Z135mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X/Y: ≤500mm/s, Sumbu Z: ≤300mm/s
Akurasi Repeatability ± 0,03 mm
Wektu screwing kanggo saben meneng 0,8 ~ 1,2 s / potongan
Ukuran sekrup sing cocog M1.5 - M4 (panjang sekrup total ≤ 16mm)
Sistem kontrol SCM + Layar Tutul
Kapasitas program 15 file, saben file bisa nyimpen nganti 99 poin
Sumber udara 0,4 -0,6 Mpa
Ukuran (WxDxH) 950 x 720 x 900 mm
Bobot babagan 100 kg

Konfigurasi utama
●Double Y-sumbu platform digunakake, profil aluminium struktur modul
● Manual jinis mulang programmable controller punika prasaja lan gampang kanggo usee
● Jepang ngimpor obeng listrik HIOS kanggo pambayaran akurat.
●Z sumbu meneng, laiwan perak guide alur
●Motor servo loop tertutup

WT-5023-2Z-2

WT-5023-2Z-3

WT-5023-2Z-4

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita