Hubungi Kita

Wateron Technology (HK) Co., Ltd.

alamat:

2/F, Gedung A8, Taman Industri Fu Zhong Fu Zhong Rd., Kutha Fu Yong, Bao An, Shenzhen 518103, China

Telpon:

+86-755-29356991 / 29356992

Fax:

+86-755-29356990

Mobile:

+86-135 1035 1675 (Pak Jerry Cheng)

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita