Tembaga Soldering Iron Tips karo 500 seri

Nomer Model:500 seri


Detail Produk

Tag produk

Tips Soldering Kanggo Stasiun Solder 205H
1.Bahan Mentah Tips Wesi Solder Yaiku Produksi Tembaga Bebas Oksigen, Konduksi Panas Cepet.
2. High Quality, Solder Fluent, Long Life Span.
3.Timbal Solder Tips Gratis, Ramah Lingkungan.
4. Macem-macem Jinis lan Model kasedhiya.
5.Silvery Utawa Black Chromium Opsional.
6. Tips Soldering OEM.

Cepet500 (8)

Cepet 500 (1)

Cepet 500 (7)

Cepet 500 (4)

Fitur:
1. Jinis macem-macem kanthi ukuran sing tepat.
2. umur layanan dawa.
3. Gampang kanggo piring timah.
4. Ora gampang dioksidasi.
5. Various jinis lan model tips wesi soldering kasedhiya.
6. Pangiriman pas wektune.

Cepet 500 (5)

Spesifikasi:

Jeneng produk 500 seri
Bahan Tembaga bebas oksigen
warna irisan
Sertifikat RoHS SGS
Jinis Panggunaan mesin solder otomatis
Bobot 20 g/pc
Fitur Konduksi Panas Cepet, Ramah Lingkungan
Welding umur urip Long umur
Aplikasi Robot solder utawa stasiun solder
Overseas ditandhani mbuktekaken Asia, Timur Tengah, lsp

Cepet 500 (2)

1.Material nganggo tembaga bebas oksigen sing diimpor minangka bahan mentah, ukuran pangolahan wangun sing akurat, konduksi panas sing cepet
2. Iku Gamelan lan anteng, lan joints solder Gamelan lan seragam sawise welding
3. Wangun digawe kanthi mesin lan teknologi khusus, lan ukurane akurat
4. timah Gamelan, welding timbal-free, umur dawa
5. Electroplating nggunakake majeng nano-teknologi, karo super anti-corrosion, anti-oksidasi
6.Multiple pilihan gabungan kanggo ketemu syarat karya beda

Proses Tip Solder
Tembaga: Tembaga minangka bahan utama, konduktivitas termal apik banget
Wesi: Nduwe efek anti-karat, sing dadi faktor kunci sing mengaruhi umur layanan kepala wesi solder
Nikel: Iki nduweni peran antirust ing plating wesi lan trep kanggo plating kromium
Kromium: Non lengket timah, Kanggo nyegah timah saka mlaku ing awak saka wesi soldering, suhu ing mburi sirah wesi kudu luwih dhuwur tinimbang ing ngarep, supaya kromium plating bisa èfèktif nyegah climbing timah.
Iku nganggo tembaga olahan minangka bahan utama, konduktivitas termal banget, proses plating wesi khusus, resistance karat, anti-oksidasi lan umur dawa.

Layanan OEM & ODM
Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.

FAQ
Packing & Pangiriman
Item: 900 seri M Hakko Soldering Tips, Knife Soldering Tip
Paket: 100 pcs/pack
Bobot: Kira-kira 1 kg
Pangiriman: Kira-kira 5-7 dina
Pelabuhan: Shen Zhen
Pangiriman: A. Miturut Kurir: 4-7 dina kerja kanthi tawaran khusus
B.By Air: 7 dina kerja ing bandara sing ditunjuk
CCBy Sea: 25-30 dina kerja ing pelabuhan sing ditunjuk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita