Meter torsi digital jinis pamisah

Nomer Model (W00463) .: HIT-10 / HIT-100/ HIT-300/ HIT-500
Pambuka:
Ora ketompo carane alat tightening sekrup unggul, padha ora bisa dienggo kanthi apik kajaba setelan torsi dikontrol, HIT-10, HIT-100, HIT-300 lan HIT-500 minangka instrumen kanggo nyetel torsi obeng listrik, nguji alat kasebut. minangka pembalap torsi lan wrenches torsi, ngukur torsi bagean puteran, lan uga kanggo systematizing proses kontrol produksi ekstensif karo komputer, Dirancang minangka alat gampang operate, akurat, lan ekonomi.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:
Kanthi nggawe lampiran, sampeyan bisa nggunakake tester iki kanggo ngukur torsi alat liyane saka obeng.Ati-ati kudu diwenehi kanggo titik ing ngisor iki nalika
ngrancang lampiran.
1.Soket lan lampiran kudu pas saben liyane kuwat.
2. Lampiran kudu cukup awet supaya ora rusak sajrone pangukuran.
3. Beban vertikal ing soket kudu ora luwih saka 10kg.
4. Ora ana impact kudu impost ing soket.
5. Kajaba iku, mirsani aturan dhasar saka torsi meter

Rincian Teknis

Model

HIT-10

HIT-100

HIT-300

HIT-500

Range pangukuran

Kgf.cm

0.15-10.00

1.5-100.0

10.0-300.0

15.0-500.0

Nm

0.015-1.0

0.15-10.0

1.0-30.0

1.5-50.0

Akurasi

Ing ± 0,5%

Ing ± 1,0%

Mode Pengukuran

Puncak, Trek, Puncak Pertama

Ukuran (mm)

123 (W) x 230 (D) x 65 (H)

W00463HIT-500 (3)

W00463HIT-500 (4)

W00463HIT-500 (5)

W00463HIT-500 (6)

W00463HIT-500 (2)

W00463HIT-500 (1)

Fitur:
1.Waca torsi prasaja lan akurat amarga torsi ditampilake ing tampilan digital sing cetha.
2. Kanthi nyekel lan nampilake nilai torsi puncak, sampeyan bisa nyetel torsi kanggo alat kanthi tepat.
3. Testers bisa loro clockwise lan counterclockwise, supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngukur torsi nalika tightening lan loosening bêsik.
4.Produk punika prasaja lan kuat amarga gauge galur langsung ditempelake menyang detector torsi.
5. Dirancang khusus kanggo ngatur torsi kanggo drive impact.
6.Mode pangukuran puncak pisanan (F. PUNCAK) menehi pangukuran presisi kunci torsi utawa alat liyane.
7. Konfirmasi puncak, Nilai mode FP kanthi buzzer.
Aplikasi:
1.Kanggo ngumpulake data ing diameteripun bolongan disiapake kanggo nunyuk ngawut-awut;
2.Kanggo klasifikasi torsi saka bagean puteran;Kanggo ngontrol tutup tutup botol;
3.For testing risak saka bagean cilik;
4.Kanggo kontrol kualitas ngawut-awut plastik lan bagean.

W00463HIT-500 (7)

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita