Laser Marking Smoke Extractor 3D Printing Laser Cutting Fume Extractor

Nomer Model: XS450II XS700II
Pambuka:
Sistem ekstraktor asap pemotong laser sing dirancang khusus kanggo proses industri sing ngasilake asap laser.Kumelun sing diasilake sajrone proses nglereni laser sejatine kalebu partikel bledug sing apik banget sing bisa ngrusak para pekerja lan peralatan.Kontaminasi partikel iki bisa dikontrol kanthi bener karo kolektor asap lan bledug kanthi efisiensi dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

XS450II, XS700 Laser marking fume extractor minangka desain upgrade saka XS450, XS700.Rentang urip kombinasi panyaring siji-potong luwih suwe. Sampeyan ora perlu ngganti saringan kanthi asring.
Rincian Teknis

Model XS450II XS700II
daya 450W 700W
rame <62 dB <65 dB
Aliran Sistemik 650 m3 / jam 750m3/jam
Lapisan Filter 3 3
Ukuran Filter Bolong pencegahan geni: 388 x 229 x 50mm;
Filter Kanthong: 267 x 380mm;18 lapisan
Kombinasi Filter siji-potong: 450 x 370 x 300mm;
Bolong pencegahan geni: 388 x 230 x 50mm;
Filter Kanthong: 410 x 380mm;18 lapisan
Kombinasi Filter siji-potong: 450 x 370 x 300mm;
Bobot reged 100 kg 120 kg
Ukuran Kabinet 665 x 490 x 985 mm 665 x 490 x 1135 mm
Ukuran Paket Ukuran awak: 68 x 59 x 116 cm
Tube kit: 40x21x28cm
Ukuran awak: 68 x 58 x 131cm
Tube kit: 40x21x28cm
Efisiensi nyaring 0.3um 99.97%
listrik 110V / 220V
Remot kontrol Klebu
Ukuran Saluran Dhiameter 100mm x Dawane 2 meter
Daftar Packing Unit Utama: 1 unit
Kabel daya: 1 piece
Selang fleksibel: 1 buah
Instruksi operasi: 1 Piece
Jaring pencegahan kebakaran: 1 potong (ing mesin)
Filter Saku: 1 Piece (ing mesin)
Kombinasi Filter siji-potong: 1 potong (ing mesin)
Remote Control: 1 piece (ing mesin)

XS450 laserfumeextractor (1)

XS450 laserfumeextractor (2)

Fitur

1. Laser nglereni asap extractor karo struktur awak logam, kuwat lan awet;
2. kontrol Kripik mikro, tampilan digital cerdas, karo remot kontrol;
3. Desain multi-filter njamin pemurnian pepek;
4. Brush-kurang motor DC karo kinerja stabil, umur dawa span.
5. impeller alloy khusus, anti-karat, operasi stabil lan dipercaya, panyerepan online gedhe.
6. Pengumpul lan penyaringan Asap Debu, penyaringan bau.

XS450 laserfumeextractor (5)

Aplikasi
Soldering, Laser cutting, Laser Marking, Laser Ukiran, Laser Engraving, Kimia Lab, Beauty Salon, Moxibustion, 3D printing.

XS330&XS450&XS700-5

XS330&XS450&XS700-11

Pambuka Filter:

Jaring Nyegah Kebakaran
(kanggo Baleni nggunakake)laser (1)
Nyegat & nyegah spark saka mesin nang kanggo nimbulaké risiko pembakaran spontan & explosion.Bukak tutup & mbukak bolong Nyegah geni.Bolong baja tahan karat kudu diresiki kanthi rutin (biasane seminggu sepisan), bledug sing dipasang kudu dibuwang nganggo pistol udara ion, banjur diresiki nganggo banyu (deterjen biasa) utawa alkohol.Ngenteni rampung garing lan digunakake maneh.Dilarang nggunakake bahan kimia alkali lan asam sing kuwat (lenga gedhang, banyu ngumbah, lan sapiturute) kanggo ngresiki.
Filter Saku
(kanggo Baleni nggunakake)laser (3)
Filter katon liwat partikel PM5, mbukak tutup kanggo nyiyapake Filter kanthong, nalika kebak bledug Ngartekno mengaruhi pasukan nyedhot, langsung ngresiki iku. Filter kanthong bisa digunakake bola-bali (Kanggo bledug caket, periode panggantos dianjurake 3 ~ 5 sasi )
Pancegahan reresik: kudu nuthuk Filter kanthong kanggo pour metu bledug, ora nggunakake bedhil online & reresik banyu, supaya listrik statis nyebabake kobong & bledosan!
Kombinasi Filter siji-potong
(Saran 3-6 wulan)laser (2)
Filter & nyegat partikel 0,3 micron, nresep gas beracun lan mbebayani lan mambu aneh. Panah indikator instalasi Filter madhep mudhun, diselehake ing lapisan ngisor saka Filter bledug; Nalika Filter temenan ora bisa èfèktif mbusak ambu ora enak sing ana ing kumelun, tulung ganti filtere.

Nanging, wektu panggantos saringan bisa diatur miturut polutan pas kui ing lingkungan beda;

Kualitas apik

Produk kita pindhah saka desain nganti produksi nganti produk pungkasan.Saben prosedur kerja dikontrol kanthi ketat, mung nggawe ekstrak asap sing efektif.Efisiensi nyaring saka extractors asap kita wis tekan standar paling dhuwur ing donya.

No Proses Produksi No Proses Produksi No Proses Produksi
1 rty
Bahan Baku
2 uyuty
Nglereni Laser
3 tyutyu
Parts Majelis
4 bcvxbvc
Laser Marking
5 vcghd
Majelis
6 utyur
Tes Aging
7 terter
Pemeriksaan Fungsi QA
8 ytreytr
Packing
9 grtert
Barang sing dibungkus

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita