Mesin perakitan otomatis meja gedhe sing disesuaikan karo awak Inggris

Model: WT-7026-2Y

 

Deskripsi Produk:
Mesin perakitan otomatis yaiku sistem sing dipasang kanthi desain sing dipercaya lan kasar sing saiki dadi standar ing industri kanggo spindle tetep.Unit iki digunakake ing aplikasi tataran kaping pindho nalika spindle dibutuhake kanggo maju rahang disetel menyang bagean pisanan banjur tataran kapindho bakal advance dicokot liwat jaws kanggo nginstal fastener.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:
1. Sisih mburi bisa ndhukung lengen mechanical kanggo Pick munggah produk kanthi otomatis sawise screwing rampung.
2. Kanthi kabinèt karya, kinerja screwing stabil banget lan posisi apa bisa dipindhah flexibly.
3. Ngawut-awut feed kanggo screwdriver dicokot langsung siji trough tabung, kanggo entuk dipakani arang banget cepet lan screwing.
4. Ndhukung fungsi operasi wiwitan sensing otomatis.

Rincian Teknis

Model WT-7026-2Y
Range Operasi (X * Y* Y * Z) X260 * Y1/700 * Y2/700 * Z135mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X/Y: ≤500mm/s, Sumbu Z: ≤300mm/s.
Akurasi Repeatability ± 0,03 mm
Wektu screwing kanggo saben meneng 0,8 ~ 1,2 s / bêsik
Ukuran sekrup sing cocog M1.5 - M4 (panjang sekrup total ≤ 20mm)
Sistem kontrol SCM + Layar Tutul
Kapasitas program 15 file, saben file bisa nyimpen nganti 99 poin
Sumber udara 0,4 -0,6 Mpa
Ukuran (W x D x H) 1090 x 810 x 1750 mm
Bobot 120 kg

Kaluwihan Mesin Kita:
1.Efisiensi dhuwur: jumlah obeng listrik saka sumbu Z bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.Sawetara screwdrivers listrik bisa digunakake ing wektu sing padha.
2. Luwih santai: peralatan siji kanggo buruh siji, Mung rampung loading, Ngurangi intensitas tenaga kerja.
Gambar 3.Good:Intelligent peralatan otomatis presents tampilan anyar saka baris produksi ing pabrik, kang mbantu Enterprises nggawe gambar saka teknologi dhuwur

WT7026-2Y-1

WT7026-2Y-2

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita