Obeng pneumatik semi-otomatis DC, obeng listrik

Model No(W00505).: BSD-101
Pambuka:
Obeng listrik beda-beda ing daya, torsi, umur baterei, lan kacepetan sing cocog karo macem-macem aplikasi.Kanthi fitur kaya kacepetan variabel, genggeman sing bisa diatur, lampu LED, wadhah sekrup sing dibangun, lan liya-liyane, alat kasebut gampang digunakake.Kanthi menehi perhatian marang nuansa kasebut, pangguna bisa nemokake alat sing cocog lan entuk manfaat sing paling akeh.


Detail Produk

Tag produk

1.Ukuran ergonomis, suhu dhuwur awet, geter banget, genggeman apik, katon anyar, bobot entheng, gampang kanggo operate kanggo dangu tanpa lemes, nambah efficiency.
2. Presisi dhuwur saka torsi, kanthi penyesuaian torsi langkah-kurang, operasi sing prasaja lan efisien, bisa umum digunakake kanggo produk lightening listrik lan elektronik, peralatan omah, dolanan, aksesoris komputer / telpon / jam tangan lan operasi pangolahan lan perakitan liyane,
3. torsi stabil lan Imotor.Kurang gangguan lan awet.

Rincian Teknis

Model

BSD-101

Range pengukuran

kgf.cm

0.51-15.3

Nm

0.05-1.5

Ora ana kacepetan mbukak (rpm)

HI

1100

LO

Tegangan input

36V

Diameter sekrup

M1.4-M2.6

Sekrup bit

Φ5 mm

Bit meneng sing ditrapake

                      j

DC semi-otomatis (5)

DC semi-otomatis (6)

DC semi-otomatis (7)

DC semi-otomatis (4)

DC semi-otomatis (8)

DC semi-otomatis (9)

DC semi-otomatis (2)

DC semi-otomatis (3)

Aplikasi:
Aplikasi umum bisa ditemokake ing industri kayata elektronik, manufaktur medis, manufaktur mobil, manufaktur kontrak lan ing ngendi wae fasteners digunakake kanggo ngumpulake produk.Akeh perusahaan nggunakake driver torsi screwdriver kualitas kanggo mesthekake yen torsi repeatable akurat lagi Applied lan maintained saindhenging aplikasi perakitan.

Pitakonan Babagan Obeng Listrik Anyar

Yen sampeyan isih ora yakin babagan obeng listrik sing sampeyan butuhake, deleng pitakonan populer iki lan jawabane ing ngisor iki.

P. Apa prabédan antarane ratings mAh lan Ah ing baterei?
1000 MilliAmp jam (mAh) padha karo 1 Amp-jam (Ah) lan loro-lorone minangka pangukuran jumlah arus listrik sing dibuwang saka baterei sajrone wektu siji jam.Nomer sing luwih dhuwur padha karo wektu baterei sing luwih dawa kanggo obeng listrik, kanthi umur sing luwih cendhek diukur ing mAh lan umur sing luwih dawa diukur ing Ah.

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita