Desktop 4-axis otomatis soldering robot welding

Model: S515

 

Pambuka:

We gawé mesin soldering otomatis sing nyukupi panjaluk saka aplikasi sing banget tantangan kanggo soldering tangan.Solder manual, sanajan karo operator sing paling trampil, ora bisa ngasilake asil sing konsisten saka robot soldering.gambaran prasaja: Prodhuk nduweni kaluwihan saka struktur cukup, adaptasi sudhut, pangopènan gampang, gampang kanggo nggunakake lan ing.Welding buruh katergantungan bisa rampung ical, pelanggan mung ing siji investasi, entuk manfaat long-term.Mesin iki bisa ngrampungake kacepetan solder titik, solder garis, duwe salinan parameter, koreksi otomatis fungsi koordinat, nyepetake wektu pamrograman.Cocog kanggo elektronik otomatis, digital, audio, garis LCD, garis PCB, konektor, trafo jaringan RJ.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi:

Model S515
Tegangan 110V / 220V
Daya Pemanasan 200W
Preheating Range Suhu 0 ℃ ~ 500 ℃
Sumbu 4
Range Operasi (X * Y * Z) 400 x 400 x 100 mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X * Y: 0.1 ~ 600mm/detik, Sumbu Z: 0.1~400mm/detik
Baleni Positioning Akurasi ± 0,002 mm
Resolusi 0,01 mm
Bobot Muatan Maksimum 8kg (kanggo platform kerja)
Diameter Kawat Solder 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
Kapasitas File Demo ≤999file, maksimal 1994 poin kanggo saben file
Kapasitas Program maksimal 255 program
Suhu Operate 0 ℃ ~ 40 ℃
Operate Kelembapan 20~90%
Ukuran njaba 720mm x 700mm x 810mm
Bobot bab 66kg

 

robot welding mesin solder otomatis-1

robot welding mesin solder otomatis-5

otomatis mesin soldering welding robot-2

robot welding otomatis mesin soldering-6

Fitur

1.Siji sirah bisa nindakake titik-kanggo-titik lan baris soldering.
2. Precisely feed kabel solder saka 0.5 kanggo 1.2mm diameteripun;opsional 0,2 mm;feeder punika kabel tartamtu
3. Program robot path, kacepetan lan kabeh kondisi soldering ing pendant mulang, nganti 255 kondisi soldering
4.Tip sawetara suhu kanggo 450oC
5. Weker: metu saka solder, solder jamming, kontrol pemanas

robot welding mesin solder otomatis-4

otomatis mesin soldering welding robot-3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita