Desktop otomatis obeng robot otomatis mesin screwing

Model: WT-4223-2Y

 

Deskripsi Produk:
Robot obeng otomatis gantian ngunci sekrup, kanthi efisiensi dhuwur lan kacepetan cepet.Sampeyan bisa kanggo ngunci rong jinis ngawut-awut karo siji produk, lan loro ngawut-awut rampung gantian, lan ora perlu kanggo ngunci lan mbayar kaping pindho.Obeng listrik Jepang HIS0, kontrol torsi sing tepat, stabil lan awet.Feeder khusus, 12 taun pengalaman ing produksi feeder.Struktur die-casting profil aluminium, padhet, ayu, suhu dhuwur lan presisi dhuwur.Pemrograman kothak genggam sing dikontrol SCM, prasaja lan praktis, fungsi lengkap, panggunaan efisien.Ditutup-loop servo motor, Taiwan perak guide rel, Jerman Omron Optoelektronik, Jepang telung star sabuk, riset lan kontrol drive, Hongbo switch, bagean konfigurasi dhuwur, awet.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:
1. Ngawut-awut feed kanggo screwdriver dicokot langsung siji liwat tabung, kanggo entuk dipakani arang banget cepet lan screwing.Ngirit wektu kanggo njupuk sekrup saka feeder meneng.
2.Double platform Y-sumbu, karo ngawut-awut ngunci kiwa lan tengen
3.Pakanan terus-terusan, bisa nyedhiyakake fungsi ngitung kabel lan fungsi anti-ilang
4.Torsi konstan, kanthi untu geser meneng, kunci ngambang lan fungsi weker
5. Linkage telung sumbu, efisiensi ngunci dhuwur

Spesifikasi:

Model WT-4223-2Y
Range Operasi (X * Y * Y* Z) X230 * Y1/420 * Y2/420 * Z135mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X/Y: ≤500mm/s, Sumbu Z: ≤300mm/s.
Akurasi Repeatability ± 0,03 mm
Wektu screwing kanggo saben meneng 0,8 ~ 1,2 s / bêsik
Ukuran sekrup sing cocog M1.5 - M4 (panjang sekrup total ≤ 16mm)
Sistem kontrol SCM + Layar Tutul
Kapasitas program 15 file, saben file bisa nyimpen nganti 99 poin
Sumber udara 0,4 -0,6 Mpa
Ukuran (WX) 810X720X900mm
Bobot babagan 80 kg

Kaluwihan Mesin Kita:
●Double Y-sumbu platform digunakake, profil aluminium struktur modul
● Manual jinis mulang programmable controller punika prasaja lan gampang kanggo usee
● Jepang ngimpor obeng listrik HIOS kanggo pambayaran akurat.
●Z sumbu meneng, laiwan perak guide alur
●Motor servo loop tertutup

WT4223-2Y-2

WT4223-2Y-3

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita