Pinset Ekstensi Bulu Mata Ekonomis untuk Kecantikan Profesional Lurus dan Melengkung Pinset Menunjuk Profesional Stainless Steel Presisi Pinset

Model No.: Pinset Stainless Steel Ekonomis
Pambuka:
Pinset sing paling populer uga kasedhiya ing versi ekonomi kanthi rega sing kompetitif.Digawe ing Asia lan digarap maneh kanggo kinerja sing konsisten, Tweezers Ekonomi digawe saka baja austenitik karbon rendah.
Kasedhiya ing macem-macem model sing cocog karo macem-macem aplikasi, kalebu slim lan ekstra-slim, kanthi tip lurus, mlengkung, Gamelan utawa landhep, pinset ekonomi tahan korosi, bahan kimia, uyah lan asam.Karakteristik kasebut nggawe dheweke penting kanggo kerja ing lingkungan sing angel, ing ngendi resistensi karat lan kateguhan minangka syarat utama.Pinset Stainless Steel Ekonomi digunakake ing industri elektronik, laboratorium lan aplikasi umum ing industri piranti medis.


Detail Produk

Tag produk

Pinset ora ngemot senyawa kimia beracun lan ora mbebayani kanggo kesehatan manungsa.
Nangani obyek cilik kanthi kontrol lan presisi.Pinset titik sing apik iki nyedhiyakake sentuhan entheng kanggo listrik, solder, perhiasan, seni kaca lan aplikasi liyane.Set pinset iki cocog kanggo teknisi uga hobi.

Rincian Teknis

Model

Total dawa

NO.10

125 mm

NO.11

140 mm

NO.12

110 mm

NO.13

125 mm

NO.14

115 mm

NO.15

125 mm

twezzr (1)

twezzr (2)

twezzr (4)

twezzr (5)

Pinset baja (8)

twezzr (6)

twezzr (7)

twezzr (8)

Fitur:
1.Kuwat lan awet, ora gampang deform.
2. Kerajinan sing apik, anti korosi tanpa karat.
3.Sirah tweezers nuding, cocok kanggo ngganti bagean tliti ing papan cilik.
4. Buntut tweezer wis soldered kuwat kang apik kanggo nyekeli uga
5. tutup protèktif plastik nglindhungi sirah tweezer saka karusakan lan ngalangi Staff ora sengaja tatu
6.PVC plastik packaging Nihan, gampang kanggo panyimpenan kang bisa nglindhungi tweezer luwih resik.
7. Munculé garis Gamelan, Processing nggoleki;
8.asam anti magnetik;

Aplikasi:
1.Bisa dituntut kanggo grafting bulu mata, bor teken manicure, ndandani ponsel, Clamp komponen elektronik, nginstal lan ngganti bagean, etc.
2.bisa mbantu kita ndandani kabeh jinis bagean cilik sing kudu diikat nalika nggawe model.
3. Digunakake kanggo ngumpulake prangko, dhuwit kertas lan lapangan liyane.
4.Tweezers ekonomi becik kanggo layanan lan ndandani saka perhiasan, komponen elektronik utawa item hobi.Pinset stainless steel non-magnetik iki ditawakake kanggo sampeyan kanthi nilai luar biasa tanpa ngrusak kualitas.

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita