Pemicu ekonomi wiwitan obeng torsi listrik, Obeng listrik industri

Nomer Model (W00502): A400L / A500L / A600L
Pambuka:
Obeng Torsi Listrik minangka cara sing cocog kanggo nyepetake produksi, nyuda kesalahan operator lan kesel nalika nyedhiyakake torsi sing bisa diulang kanggo aplikasi perakitan.Obeng listrik Majelis Ekspres kasedhiya ing salah siji model wiwitan utawa push kanggo miwiti model kanthi pilihan motor AC Direct Plug-in, Premium DC Brushless, utawa DC Standard Brushed.Obeng kontrol torsi kasedhiya karo kopling tutup otomatis lengkap utawa kopling slip / bantal sing regane ekonomis.Kita uga nggawa model genggeman in-line, sudut, lan pistol


Detail Produk

Tag produk

1. Dibandhingake karo model liyane, iku jinis nilai super, rega murah, kinerja dhuwur.nanging sok dong mirsani sing motor teka karo metu sensor, supaya bakal miwiti luwih alon lan luwih panas.
2.Non-kontak ngalih digunakake kanggo nyedhiyani urip awet kang ora perlu kanggo ngganti item asring.

Rincian Teknis

Model

A400L

A500L

A600L

Range pengukuran

kgf.cm

0.3-6.5

2-12

5-25

Nm

0.05-0.69

0.2-1.18

0.5-2.45

Ora ana kacepetan mbukak (rpm)

HI

1000

LO

650

Diameter sekrup

M1.2-M2.5

M1.6-M3.0

M2.6-M4.0

Sekrup bit

Φ4 mm

Φ5 mm

1/4 hex

Bit meneng sing ditrapake

 babagan

Ekonomi (7)

Ekonomi (2)

Ekonomi (3)

Ekonomi (4)

Ekonomi (5)

Ekonomi (6)

Aplikasi:
Aplikasi umum bisa ditemokake ing industri kayata elektronik, manufaktur medis, manufaktur mobil, manufaktur kontrak lan ing ngendi wae fasteners digunakake kanggo ngumpulake produk.Akeh perusahaan nggunakake driver torsi screwdriver kualitas kanggo mesthekake yen torsi repeatable akurat lagi Applied lan maintained saindhenging aplikasi perakitan.

Pitakonan Babagan Obeng Listrik Anyar

Yen sampeyan isih ora yakin babagan obeng listrik sing sampeyan butuhake, deleng pitakonan populer iki lan jawabane ing ngisor iki.

P. Apa driver impact padha karo obeng listrik?
Impact driver lan screwdrivers listrik nuduhake sawetara podho, nanging alat beda.Coba obeng listrik minangka versi driver impact sing luwih cilik, luwih entheng, lan kurang kuat.Obeng listrik dirancang kanggo nggunakake sok-sok, nalika driver impact bisa tahan panggunaan sing kerep lan suwe.Pembalap impact dibangun kanggo tugas tugas sing luwih abot-sejatine titik tengah antarane obeng listrik lan bor listrik.

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita