Dispenser Tape Listrik kanthi pemotong kapton kanggo Industri

Nomer Model: RT5000 & 2500


Detail Produk

Tag produk

Warning sing digunakake:
1. Aja operate mesin karo tangan teles.Aja plug in utawa copot kabel karo tangan teles.
2. Aja nglebokake driji, utawa bagean awak liyane, utawa barang manca menyang mesin.
3. Supaya rambute utawa sandhangan ngeculke adoh saka mesin nalika lagi operasi.
4. Mesin iki mung kanggo panggunaan industri.Aja ngidini operator utawa bocah sing ora dilatih kanggo ngoperasikake mesin kasebut.
5. Pateni saklar daya lan copot mesin sadurunge ngganti unit agul-agul utawa nindakake pangopènan ing mesin.
6. Aja nggunakake manchine iki kanggo apa-apa liyane saka sawijining tartamtu applications.Use saka mesin kanggo maksud apa aplikasi unintended bisa nimbulaké bundhas kanggo operator utawa Gagal mesin.

Pangopènan:
1. Mangga mateni daya, Yen sampeyan ora nggunakake mesin, Mesin wis fitur saka memorizing.Ora perlu kanggo nyetel maneh sampeyan nguripake mesin.
2. Priksa manawa sumbu mbeta lan annulus resik saben dina, sampeyan bisa ngilangke kanthi nggunakake kain karo sawetara deterjen mesin.
3. Priksa manawa sensor cahya saka bagean nglereni resik saben dina, sampeyan bisa ngilangke kanthi nggunakake kain karo sawetara deterjen mesin.
4. Ngilangke mesin kanthi nggunakake kain alus saben minggu.Kanggo mesthekake yen mesin wis resik.

Spesifikasi:

Model RT-5000 & 2500
daya 35W
Cutting Length 5-999 mm
Jembaré nglereni 7-50mm &
Bobot 3,5 kg

rt500 (1)

rt500 (2)

rt500 (3)

rt500 (4)

rt500 (5)

rt500 (6)

Fitur:
1. Bisa nyetel 3 bagean karo 3 dawa nglereni beda.
2. Kanthi nambahake krenjang mbenakake, loro utawa telung kaset bisa dipotong bebarengan.
3.Applicable kanggo tape saka sembarang diameteripun.
4. Kaset sing bisa ditrapake: pita perekat, film pelindung, pipa kontrol termal.etc.
5. Fitur Memori
6. pangaturan tekanan otomatis
7.Digit LED nuduhake dawa kang Cut
8. Dhuwur definisi, mung +/- toleransi 0.5mm
9. Kacepetan nglereni dhuwur
10. Gampang kanggo nyetel tape lan njupuk tape metu
11.Tape nunjuk menyang tengah kanthi otomatis
12.Bisa ing wektu teka Cut loro muter tape adhesive

rt500 (7)

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita