esd monitor elektrostatik fieldmeter

Dispener Label Otomatis 1150D


  • Model:FMX-004
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka:

    FMX-004 minangka tester digital multi-fungsi sing dilengkapi komputer chip tunggal.Nduwe desain kompak ukuran palem kanthi tampilan LCD sing gedhe lan gampang diwaca lan maksimal ± 30kV (jarak pangukuran: 25mm), lan digunakake kanggo pangukuran pangisian daya sing gampang, investigasi tingkat pangisian daya tartamtu ing situs ngasilake listrik statis, pangukuran rencana countermeasure listrik statis lan efek, lan manajemen pangopènan.

    Detail Produk:

    3 cara testing

    Rentang pangukuran dipilih miturut transisi tombol MODE.

    meteran 1

    Banjur ana fungsi jarak obyek 004 - fmx kanggo lampu sing dipimpin fokus target.Loro dering fokus tumpang tindih ing 1, fmx-004 kanthi nggawe pendekatan menyang obyek kasebut.

    meteran 2

    Pengukuran elektrostatik terus menerus

    Pangukuran terus-terusan imbangan ion lan ngrekam data bisa.

    Asil pangukuran ditampilake lan direkam ing siji memori

    Status de-energized prodhuk dikonfirmasi.

    FMX-004 awak: nganti 30 jam tes terus-terusan

    Rincian Teknis

    nomer model FMX-004
     

     

     

     

    Range pangukuran

    MODE OTOMATIS [Au] 0 – ± 1.49kV (Rentang Lo)

    ± 1.0kV – ±30.0kV (Rentang Hi)

    ?9?9MODE Kurang [Lo]

    0 – ± 3.00kV

    ?9?9Woo MODE [Hai]

    0 – ± 30.0kV

    9?9 Mode pengukuran voltase keseimbangan ion [Ib]

    9,90 – ± 300V

    Tombol [MODE] diuripake kanthi urutan kanggo ngganti mode

    Nalika ngoper, tegese

    [Au] → [Hai] → [Lo] → [IB] Ngalih ing urutan

    Ngukur jarak 25 mm ± 0,5 mm
    kacepetan nanggepi Ing 1 detik
    Kacepetan sampling 5 kaping/detik
    Akurasi pangukuran ± 10%
    lingkungan operasi 0°C- 40°C, 0 – 60% RH
     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    ekspres

    Representasi LCD area wiyarNilai angka lan representasi grafis

    Representasi grafis: tegangan, skala tambahan

    Tengen (+) lampu LCD abang urip

    Ngiwa (-) lampu LCD biru urip

    Cara tes daya Mode otomatis (MODE OTOMATIS)

    Lo: ±0.1kV (0 – ±1.49kV)

    Hi: ±2.0kV (±1.5kV – ±30.0kV)

    Mode RENDAH (MODE RENDAH)

    ± 0,2 kV

    Mode Hi (MODE HI)

    ± 2,0 kV

    Ionbalance diukur

    ± 20 V

    Perwakilan angka angka.3-digit nuduhake ngalih sawetara otomatis

    Dibebani potensial nemtokake AUTO.

    □.□□kV⇒0.00 – ±1.49kV (rentang RENDAH)

    □□.□ □kV⇒ ±1.0kV – ±30.0kV(Hirange)

    Lo.

    □.□□kV⇒0.00 – ±3.00kV (Mode Sedheng)

    Hi.

    □□.□□kV⇒0 – ±30.0kV(Hi Mode)

    □□□□V⇒0 – ±300V(Ionbalance)

    Pengukuran potensial keseimbangan ion

    □□□□V⇒0 – ±300V(Ionbalance)

    Representasi formulirAu: Mode OTOMATIS

    Hi: mode rentang HI

    Lo: mode kisaran RENDAH

    Ib: Ionbalance mode

    [HOLD]: Indikasi tumindak manual Indikasi pangisian baterei: sisa baterei dituduhake ing 4 tahap
    muni Ana swara clattering nalika daya dilakokno
    Mateni otomatis Sumber daya bakal diselani kanthi otomatis sawise kira-kira 5 menit panggunaan. Nalika daya urip, pencet tombol "POWER" kanggo 3 detik lan unit bakal mandheg.(Baterei bisa diukur terus-terusan)
    fungsi manual Nalika tombol HOLD dipencet sajrone pangukuran, nilai digital 9.9 tetep, nanging pangukuran normal bisa diterusake kanthi mencet siji.
    cahya LED ora
     

     

    output analog

    MODE OTOMATIS0 – ± 3.0V (0 – 30.0kV)

    ?9?9MODE Kurang

    0 – ± 3.0V (0 – ± 3.00kV)

    ?9?9Woy MODE

    0 – ± 3.0V(0 – ±30.0kV)

    ?9?9Ion imbangan voltase rentang ukur

    0 – ± 3.0V (0 – ± 300V)

    sumber daya Baterai sel kering 9V (006P) 1pc, maks.wektu operasi: approx.30 jam
    Metode Shape Inch Badan: 115mm(L) x 73mm(W) x 25mm(H)Ion balancing plate: 123mm(L) x 73mm(W) x 25mm(H)
    bobot 140g karo baterei 170g baterei, ion wawas plate klebu
    Material omah Resin ABS konduktif (abu-abu)

    Fitur:

    • Bobot entheng, awak cilik

    • Lampu kisaran njamin pangukuran sing akurat lan bisa diulang

    • Ngalih jarak otomatis nganti ±30 kV (30.000V)

    • Tampilan grafik digital lan bar kanthi indikator +/-

    • Mateni otomatis kanthi ora aktif

    Aplikasi:

    Pengukur medan elektrostatik digunakake kanggo nemokake lan ngukur muatan statis.Ukuran kanthong lan operasi telung tombol ndadekake trep lan gampang digunakake.

    asdzxcx1 asdzxcx2 asdzxcx3 asdzxcx4 asdzxcx5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita