Pinset Ekstensi Bulu Mata Pinset Alis Pinset Plastik konduktif

Model No.: Pinset Plastik Konduktif
Pambuka:
Pinset plastik konduktif becik kanggo aplikasi kanthi bagean sing sensitif ngeruk, utawa syarat ESD.Materi awet, tips imbang sampurna nawakake simetri tip apik lan Alignment kanggo aplikasi nangani tliti.
Diprodhuksi nganggo bahan CF CarboFib, nggawe pinset kasebut konduktif kanthi resistensi permukaan sing sithik.Kaku sing dhuwur banget kanthi kekuatan tarik sing apik.Kajaba iku, materi iki kurang gesekan kanthi sifat pelumasan dhewe.Salajengipun, kekiatan nawakake nyandhang banget lan resistance abrasion.


Detail Produk

Tag produk

Padha becik kanggo aplikasi sing mbutuhake tweezers non-logam alus sing ora bakal ngeruk utawa ngrusak kabel utawa komponen.Pinset plastik konduktif uga disebut pinset Semikonduktor, pinset konduktif, kualitas dhuwur, awet, pinset jinis iki cocok kanggo panggunaan produksi semikonduktor, IC, lan komponen elektronik presisi liyane.Kanggo kerjo bareng welding saka sirkuit terpadu, uga instalasi lan ngganti bagean ect.

Rincian Teknis

Model

Total dawa

93301

115 mm

93302

115 mm

93303

115 mm

93304

115 mm

93305

115 mm

93306

115 mm

93307

110 mm

93308

115 mm

Pinset plastik (14)

pinset plastik (2)

pinset plastik (3)

Pinset plastik (4)

Pinset plastik (5)

pinset plastik (1)

Pinset plastik (11)

Pinset plastik (13)

Pinset plastik (9)

Pinset plastik (6)

Pinset plastik (12)

Pinset plastik (8)

Fitur:
1. Resistance lumahing: bahan konduktif.
2. Ora ana panyerepan banyu lan resistensi panyerapan kaca mata kanggo impact, tenacity kuwat, ora bakal tiba.
3.Trep kanggo njupuk lan nggunakake, ora gawe piala kanggo devi elektron.
4.Bahan awak: plastik konduktif
5. Dawane: 115mm, 110mm
6. Werna: ireng, putih
7. Pinset Plastik Konduktif Gunakake Serat Karbon Kualitas Tinggi, Nggawe Produk Luwih Awet.
8.Plastik konduktif Pinset Good Handle, Suwene Gunakake Iku ora bakal kesel.

Aplikasi:
Pinset CarboFib sing dicetak kanthi lengkap populer ing ESD standar lan perakitan elektronik umum lan aplikasi laboratorium.Ing pirang-pirang aplikasi, scratching komponen sensitif minangka masalah sing kritis.Iki nalika tweezers non-logam bakal dibutuhake.Bahan CarboFib sing ora gores, nggawe pinset plastik iki minangka pilihan sing apik kanggo nangani substrat keramik lan bagian kaca sing sensitif.Uga digunakake ing laboratorium, kamar sing resik lan kanggo ndandani lan ngolah papan sirkuit.

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita