Pinset Ekstensi Bulu Mata Stainless Steel ESD Pinset Tip Keramik

Model No.: Pinset Tip Keramik
Pambuka:
Tweezers Keramik Tipped insulate wacana listrik lan panas, banget hard tipped, Nanging tips banget brittle amarga construction Keramik sing.Tweezrs tip keramik dirancang khusus kanggo aplikasi solder suhu dhuwur tanpa risiko kontaminasi logam.Pinset Keramik paling cocok kanggo nggarap asam (kajaba HF), kanggo SDM, panci solder, lan paparan suhu dhuwur kanthi transfer panas sing minimal.


Detail Produk

Tag produk

Padha becik kanggo aplikasi sing mbutuhake tweezers non-logam alus sing ora bakal ngeruk utawa ngrusak kabel utawa komponen.Pinset plastik konduktif uga disebut pinset Semikonduktor, pinset konduktif, kualitas dhuwur, awet, pinset jinis iki cocok kanggo panggunaan produksi semikonduktor, IC, lan komponen elektronik presisi liyane.Kanggo kerjo bareng welding saka sirkuit terpadu, uga instalasi lan ngganti bagean ect.

Rincian Teknis

Model

Total dawa

dawa tip Keramik

tahan panas

71MZ

130 mm

28 mm

1300 ℃

72MZ

130 mm

28 mm

1000 ℃

twer (1)

twer (3)

tresno (6)

trep (9)

tresno (11)

trep (4)

trep (7)

tresno (10)

Fitur:
1. Resistance panas dhuwur lan bisa tahan suhu dhuwur.
2.Tweezers karo umur layanan dawa bisa digunakake kanggo dangu tanpa retak.
3. kualitas dhuwur stainless steel nangani punika karat bukti lan asam bukti.
4. Keramik Zirconia luwih tahan kanggo suhu sing luwih dhuwur lan lingkungan sing luwih keras tinimbang pinset logam lan plastik.
5.Possesses Kapadhetan relatif kurang;ora mbukak porositas.
6. Nawakake lumahing hard banget karo abrasion apik lan nyandhang resistance.
7. Nduwe kekuatan lentur sing apik lan ketangguhan patah.
8.Sipat termal banget lan stabilitas suhu dhuwur.
9. resistance karat Extreme, saklawasé kimia inert.
10. Isolasi listrik.

Aplikasi:
1. Kanthi presisi sing dhuwur, tweezers digunakake ing laboratorium, mikroelektronik, komputer, jam, kimia lan kamar sing resik.
2.Kanggo produksi alat presisi EMS, kita wis milih senyawa keramik sing unik--- Zirconia Toughened Alumina (ZTA).Iki dipilih amarga kateguhan fraktur lan kekuatan lentur sing dhuwur.

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita