Pinset Ekstensi Bulu Mata Vetus Pinset Stainless Steel ESD Pinset

Nomor Model: ESD ReplaceableTip Penjepit baja tahan karat
Pambuka:
ESD ReplaceableTip Pinset stainless steel digawe saka stainless steel lan serat karbon ( Gagang digawe saka stainless steel lan tip digawe saka serat karbon anti-statis).Ana macem-macem tip tweezer kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.Quality apik, resistance asam antimagnetic, atose dhuwur, kelenturan dhuwur, digunakake digunakake ing industri watch industri tliti electronics, industri pangopènan digital lan ing, punika ndandani artefak watch peer perlu.


Detail Produk

Tag produk

Pinset ora ngemot senyawa kimia beracun lan ora mbebayani kanggo kesehatan manungsa.
Kanthi presisi sing dhuwur, tweezers digunakake ing laboratorium, mikroelektronik, komputer, jam, kimia lan kamar sing resik.
Lumahing tweezer nduweni lapisan cat, supaya sampeyan bisa nyegah listrik statis, kanggo clamping sawetara komponen sensitif elektrostatik, duwe efek protèktif.

Rincian Teknis

Model

Total dawa

ESD-259

130 mm

ESD-259A

130 mm

ESD-250

116 mm

ESD-249

127 mm

ESD-242

125 mm

ESD-7A

130 mm

ESD-2A

130 mm

ESD-OO

130 mm

ESD-249

pinset baja (1)

6A-SA

Pinset baja (11)

Pinset baja (9)

Pinset baja (10)

Pinset baja (8)

Pinset baja (5)

Pinset baja (7)

Pinset baja (6)

pinset baja (4)

pinset baja (2)

Fitur:
Pinset macem-macem iki duwe tip sing bisa diganti nalika wis rusak.Tip yaiku serat karbon, sing insulate marang panas lan ora bakal nick utawa ngeruk komponen.Padha uga saluran statis saka aplikasi, nyegah buildup saka electrostatic discharge (ESD) sing bisa ngrusak peralatan sensitif.Awak alat kasebut yaiku stainless steel seri 300, sing nduweni resistensi korosi sing apik.Umume dikenal minangka pinset anti-magnetik, biasane nonmagnetik nanging bisa dadi rada magnet nalika digunakake.

Aplikasi:
Tip serat karbon paling kuat, saengga bisa digunakake bola-bali ing komponen abot tanpa retak utawa ngrusak.Nanging, yen sampeyan menet cukup hard, padha bisa ninggalake partikel karbon konco.Padha asring digunakake ing perakitan elektronik umum.Tip iki konduktif, tegese statis bisa mili liwat kanggo ngalihake muatan elektrostatik (ESD).Nanging, resistivity lumahing kurang tegese padha bisa nambah daya statis nalika ngalih.

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita