Pabrik langsung nyuplai motor industri sistem Obeng otomatis

Model: WT-5021-2Z

Deskripsi Produk:
Sistem obeng otomatis gantian ngunci sekrup, kanthi efisiensi dhuwur lan kacepetan cepet.Sampeyan bisa kanggo ngunci rong jinis ngawut-awut karo siji produk, lan loro ngawut-awut rampung gantian, lan ora perlu kanggo ngunci lan mbayar kaping pindho.Obeng listrik Jepang HIS0, kontrol torsi sing tepat, stabil lan awet.Feeder khusus, 12 taun pengalaman ing produksi feeder.Struktur die-casting profil aluminium, padhet, ayu, suhu dhuwur lan presisi dhuwur.Pemrograman kothak genggam sing dikontrol SCM, prasaja lan praktis, fungsi lengkap, panggunaan efisien.Ditutup-loop servo motor, Taiwan perak guide rel, Jerman Omron Optoelektronik, Jepang telung star sabuk, riset lan kontrol drive, Hongbo switch, bagean konfigurasi dhuwur, awet.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:
1. Tipe Back-to-Back bisa ngencengi rong sekrup sing beda ing produk sing padha ing sumbu Y sing padha, supaya bisa entuk mode kerja sing cepet banget lan efisien.
2. Sekrup nyedhot otomatis, kanthi otomatis ngencengi sekrup
3. Pakan sing terus-terusan, bisa nyedhiyakake fungsi ngitung kabel lan fungsi anti-ilang
4. Wide universality, ukuran cilik, bisa kerjo bareng karo baris produksi, trep kanggo panggantos produk.
5. Kanthi fungsi deteksi bocor, yen sekrup ora diisi, bisa diisi terus-terusan utawa miwiti pangolahan weker.

Spesifikasi:

Model WT-5021-2Z
Range Operasi (X * Y * Z) X210 * Y1/500 * Z130mm / X210 * Y2/500 * Z135mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X/Y: ≤500mm/s, Sumbu Z: ≤300mm/s
Akurasi Repeatability ± 0,03 mm
Wektu screwing kanggo saben meneng 1.0 ~ 1.5s / Piece
Ukuran sekrup sing cocog M1.5 - M4 (panjang sekrup total ≤ 16mm)
Sistem kontrol SCM + Layar Tutul
Kapasitas program 15 file, saben file bisa nyimpen nganti 100 poin
Sumber udara 0,4 -0,6 Mpa
Ukuran (WxDxH) 950 x 720 x 900 mm
Bobot babagan 100 kg

Aplikasi:
Cocog kanggo kabeh jinis proses pengikat sekrup ing ponsel, keyboard, monitor, aksesoris mobil, dolanan, peralatan listrik omah cilik, sirkuit terpadu, papan sirkuit cetak, layar LCD, komponen elektronik (kayata relay, speaker), lsp.

WT-5021-2Z-3

WT-5021-2Z-2

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita