Kanthi otomatis produk listrik Déwan mesin meneng otomatis

Model: WT-4223-2Z

 

Deskripsi Produk:
Mesin sekrup otomatis yaiku sistem sing dipasang kanthi desain sing dipercaya lan kasar sing saiki dadi standar ing industri kanggo spindle tetep.Unit iki digunakake ing aplikasi tataran kaping pindho nalika spindle dibutuhake kanggo maju rahang disetel menyang bagean pisanan banjur tataran kapindho bakal advance dicokot liwat jaws kanggo nginstal fastener.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:
1. Ngawut-awut feed kanggo screwdriver dicokot langsung siji liwat tabung, kanggo entuk dipakani arang banget cepet lan screwing.Ngirit wektu kanggo njupuk sekrup saka feeder meneng.
2. High degree of automation, gampang operasi kang Staff bisa Master lan debug cepet.
3. Torsi akurat, pangaturan sing trep, lan kualitas kunci dijamin.
4. Tampilan layar tutul utawa mulang pendant programmable entuk luwih operasi, Liwat program prasaja, bisa sijine menyang produksi, trep kanggo produksi lan manajemen.
5. Kanthi fungsi deteksi bocor, yen sekrup ora diisi, bisa diisi terus-terusan utawa miwiti pangolahan weker.

Spesifikasi:

Model WT-4223-2Z
Range Operasi (X * Y * Y* Z) X230 * Y1/420 * Y2/420 * Z135mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X/Y: ≤500mm/s, Sumbu Z: ≤300mm/s.
Akurasi Repeatability ± 0,03 mm
Wektu screwing kanggo saben meneng 0,8 ~ 1,2 s / bêsik
Ukuran sekrup sing cocog M1.5 - M4 (panjang sekrup total ≤ 16mm)
Sistem kontrol SCM + Layar Tutul
Kapasitas program 15 file, saben file bisa nyimpen nganti 99 poin
Sumber udara 0,4 -0,6 Mpa
Ukuran (WX) 810X720X900mm
Bobot babagan 80 kg

Kaluwihan Mesin Kita:
1.Reduce biaya:High-efficiency operasi wis ngrambah dening mung siji person.one wong efficiency Jumlah kanggo 3-5 wong' efficiency.
2. Efisiensi dhuwur: jumlah obeng listrik saka sumbu Z bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.Sawetara screwdrivers listrik bisa digunakake ing wektu sing padha.
3. Standar fastening dhuwur: kabeh ngawut-awut sing fastening ing siji torsi ing wektu sing padha, nggawe manawa sealing lan imbangan prodhuk, nemen nambah tingkat qualified produk.

WT-4223-2Z (2)

WT-4223-2Z (3)

WT-4223-2Z (4)

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita