tips soldering hakko t18 lan tips wesi soldering adat

Nomer Model: T18


Detail Produk

Tag produk

Panggonan asal Shen Zhen, China
Nomer Model seri T18
Jeneng produk Wesi solder tip
Panggunaan Stasiun solder
Bahan Tembaga oksigen gratis
Packing 10 pcs/bag
warna salaka
Aplikasi Stasiun solder / potongan tangan
Suhu 0-500 ℃
Sertifikasi Rosh SGS
Ukuran produk 40 mm
Cocog kanggo FX 888 stasiun solder

sumur LT (3)

sumur LT(4)

Fitur:
1. Nggunakake tembaga olahan minangka bahan utama, konduktivitas termal banget
2.Proses plating wesi khusus, tahan karat, tahan oksidasi lan umur dawa
3. Wettability banget kuwat, ductility, gampang soldering, babak joints solder
4. Inspeksi kimia ilmiah lan ketat, induktansi imbang lan kualitas stabil
5. Bahan tanpa timbal.Manufaktur lingkungan bebas timbal, kanggo mesthekake tundhuk karo syarat proses tanpa timbal

T18 (2)

Detail produk:
Tip dilapisi: kang nggampangake kanggo aplikasi timah sak soldering lan èfèktif nyegah
Tembaga tanpa oksigen murni: konduktivitas termal sing apik, perlindungan lingkungan lan bebas timbal
Tin dilapisi: luwih awet, non-oksidasi, lan umur dawa
Lapisan plating tanpa timbal: Lapisan plating padhet, umur dawa
Pengolahan khusus: Gunakake pangolahan mesin khusus, Ukuran sing akurat

sumur LT (2)

Panggunaan Tips Wesi Solder
1.PCB presisi komponen welding, ukuran Akurat, jaminan kualitas
2.Power motor welding, kustomisasi pribadi kanggo nambah kualitas welding
3.lampu LED Pin header welding, Gamelan welding, bid pamitan kanggo virtual welding
4. Tembaga foil shielding tutup welding, cepet dadi panas, suhu stabil

Pandhuan prasaja kanggo nggunakake
1.Resik slag solder ing tip sadurunge welding
2. Soldering lan welding
3. Ora perlu kanggo ngresiki tip, sijine maneh menyang ngadeg wesi soldering
4.Resik slag solder ing tip sadurunge welding
5. Soldering lan welding
6. Ora perlu kanggo ngresiki tip, sijine maneh menyang ngadeg wesi soldering

Layanan OEM & ODM
Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.

FAQ
P: Apa sampeyan pabrik utawa Perusahaan dagang?
A: Ya, kita duwe pabrik ing kutha Huizhou.

Q: Apa sampeyan bisa nindakake OEM utawa ODM?
A: Ya, kita bisa nyedhiyani layanan OEM & ODM.
 
P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Biasane kita bisa nggarap T / T, VISA, Mastercard, West Union, Paypal.

Q: Apa babagan wektu pangiriman?
A: Biasane 1-2 dina kanggo item saham.pesenan biasa njupuk bab 7-15 dina.

Q: Apa aku bisa ngunjungi pabrik sadurunge pesenan?
A: Ya, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.Kira-kira siji jam saka Bandara Shenzhen.

Q: Apa sampeyan bisa nyedhiyani sampel sadurunge pesenan biasa?
A: Manawa, kita bisa nyedhiyani conto gratis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita