Hand-dianakaké screwing piranti screw tighting piranti

Model: LS-609N

 

Deskripsi Produk:
Piranti screwing tangan kita minangka produk paten anyar.Ora perlu operator njupuk sekrup siji-siji saka feeder meneng.Ngawut-awut bakal Feed menyang screwdricer bit direclty liwat tabung.
Mula, efisiensi kerja operator wis tambah akeh 2-4 kali.Iki mbantu nyuda biaya lan nambah daya saing perusahaan.Wektu kira-kira kanggo mbatalake investasi piranti iki mung sewulan.Nduwe kinerja sing stabil lan tingkat kegagalan sing sithik.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:

1. Desain entheng lan kompak.
2. Feed ngawut-awut langsung menyang bit meneng.
3. Tambah produktivitas dening 3 kaping.
4. Cocog kanggo paling saka screwdrivers elektrik

Spesifikasi:

Kacepetan Screwing 0,5-1,0 detik / 1 pcs
Screw Feeding Speed 80-120 pcs / sec
Screws sing cocog M1.4-M4.0
Bobot saka Screw dipakani Piranti 150g

Aplikasi:
Cocog kanggo kabeh jinis proses pengikat sekrup ing ponsel, keyboard, monitor, aksesoris mobil, dolanan, peralatan listrik omah cilik, sirkuit terpadu, papan sirkuit cetak, layar LCD, komponen elektronik (kayata relay, speaker), lsp.

Kaluwihan Mesin Kita:
1.High efficiency: kaping sumbu kunci ing wektu sing padha, 10 ngawut-awut bisa fastens ing periode siji meneng kang, nyimpen persil saka Ponggawa, cocok kanggo produksi massal.
2. Deep bolongan fastening: ing fastening saka meneng bolongan jero wis nyaman ing mirsani situs bolongan, supaya gawean fastening wis efficiency kurang, nalika multi-sumbu meneng mesin fastening locates lan fastens ngawut-awut kanthi
3. standar fastening dhuwur: kabeh ngawut-awut sing fastening ing siji torsi ing wektu sing padha, nggawe manawa sealing lan imbangan prodhuk, nemen nambah tingkat qualified produk
4.Efisiensi dhuwur: pirang-pirang kunci sumbu ing wektu sing padha, 10 sekrup bisa diikat ing wektu siji meneng, nyimpen akeh gawean, cocok kanggo produksi massal.

LS-609N-10

LS-609N-1

LS-609N-3

LS-609N-4

LS-609N-5

LS-609N-6

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita