Presisi tinggi Multi-fungsi Dispensing Barrel lem syringe dispensing controller karo sikil

Model No.: B-A6 Epoxy Dispenser

 

Pambuka:

Mesin Dispensing Epoxy Semi-otomatis minangka peralatan mesin dispensing sing relatif prasaja, dumadi saka saklar sikil lan pengontrol dispensing.asas orking punika controller kanggo nyetel ukuran meksa online lan setelan wektu lim, a mlaku ngalih kontrol lim break lim.Tip Dispensing Semi-otomatis kita cilik, ngirit ruang.Biasane paket 2 pcs dadi siji karton (Ukuran Paket: 30*26*30 cm, berat kotor: 5.5kg).Nozzles dispensing, tong dispensing, katup dispensing lem lan Jarum Dispensing Stainless Steel minangka bahan konsumsi sing bisa tuku langsung saka kita. Iki luwih trep lan ngirit wektu.Akurasi dispensing mbutuhake kacepetan dhuwur, stabilitas, operabilitas lan daya tahan.


Detail Produk

Tag produk

Mesin Dispensing Cairan Semi-otomatis gampang dipindhah amarga ukurane cilik.Ana awak utama, piring pedal, daya wupply, tabung udara, tong dispensing lan jarum, wadhah.Nduwe fungsi nyedhot vakum kanggo nyegah fenomena netes otomatis nalika lem kasebut rada tipis.

Rincian Teknis

Model B-A6
daya 1 2 W
Sumber Udara Max 0,99 Mpa
Setelan Wektu 0.01-99.99s;0,001-9,999s
Mode Kontrol Manual / 16 nyetel mode bebas
Akurasi Repetitive ±0,01%
Frekuensi Dispensing > 1000/min
Min.Volume Dispensing 0,0001ml
ukuran 235 mmx225 mmx63mm
Bobot 3 kg

1

Presisi dhuwur (1)

Presisi dhuwur (10)

Presisi dhuwur (3)

Presisi dhuwur (6)

Presisi dhuwur (7)

Presisi dhuwur (8)

Presisi dhuwur (9)

Presisi dhuwur (12)

Fitur

1. High-Precision Multi-fungsi
2. Dispensing jumlah lim kanthi stabil lan akurat
3. Cocog kanggo macem-macem jinis lim
4. Dimensi cilik, bobot entheng, ngirit papan.
5.Pompa jatah gear sing tepat bisa nyedhiyakake lem terus-terusan.
6. Cocog kanggo operasi sing kerep, nyuda intensitas operasi
7. Wektu lem bisa disetel kanthi bebas sajrone dispensing.
8.Rega ekonomi, trep lan praktis.

Dispensing-Controller-B-A6

Aplikasi
Pengontrol dispensing cocok kanggo kabeh area produksi industri: Ponsel, tombol printing, konektor switch, produk digital komputer, kamera digital, MP3, MP4, dolanan elektronik, buzzer klakson, komponen elektronik, papan sirkuit terpadu, layar LCD, relay, loudspeaker , Lampu LED, segel bagian mekanik, lsp.

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita