Obeng listrik tanpa sikat sing cerdas, obeng otomatis

Nomer Model (W00504): BC4000L / BC4500L / BC5500L
Pambuka:
Kanggo perakitan furnitur, ndandani omah, lan pakaryan DIY liyane, obeng listrik minangka alat listrik Goldilocks.Dheweke luwih kuat lan trep tinimbang obeng manual, nanging luwih entheng dibandhingake karo driver lan pengeboran.Obeng listrik nawakake luwih tliti lan efisiensi biaya tinimbang driver impact lan pengeboran.Dadi, padha cocok kanggo akeh aplikasi rumah tangga.
Obeng listrik beda-beda ing daya, torsi, umur baterei, lan kacepetan sing cocog karo macem-macem aplikasi.Kanthi fitur kaya kacepetan variabel, genggeman sing bisa diatur, lampu LED, wadhah sekrup sing dibangun, lan liya-liyane, alat kasebut gampang digunakake.Kanthi menehi perhatian marang nuansa kasebut, pangguna bisa nemokake alat sing cocog lan entuk manfaat sing paling akeh.


Detail Produk

Tag produk

1.Ukuran ergonomis, suhu dhuwur awet, geter banget, genggeman apik, katon anyar, bobot entheng, gampang kanggo operate kanggo dangu tanpa lemes, nambah efficiency.
2. Presisi dhuwur saka torsi, kanthi penyesuaian torsi langkah-kurang, operasi sing prasaja lan efisien, bisa umum digunakake kanggo produk lightening listrik lan elektronik, peralatan omah, dolanan, aksesoris komputer / telpon / jam tangan lan operasi pangolahan lan perakitan liyane,

Rincian Teknis

Model

BC4000L

BC4500L

BC5500L

Range pengukuran

kgf.cm

0.3-6.5

1-10

3-19

Nm

0.05-0.69

0.1-1

0.29-1.86

Ora ana kacepetan mbukak (rpm)

HI

1000

LO

650

Diameter sekrup

M1.4-M2.6

M1.6-M3.0

M2.3-M3.5

Sekrup bit

Φ4 mm

Φ5 mm

1/4 hex

Bit meneng sing ditrapake

 babagan

Cerdas (1)

Cerdas (4)

Cerdas (3)

Cerdas (6)

Cerdas (2)

Cerdas (7)

Cerdas (5)

Cerdas (8)

Aplikasi:
Aplikasi umum bisa ditemokake ing industri kayata elektronik, manufaktur medis, manufaktur mobil, manufaktur kontrak lan ing ngendi wae fasteners digunakake kanggo ngumpulake produk.Akeh perusahaan nggunakake driver torsi screwdriver kualitas kanggo mesthekake yen torsi repeatable akurat lagi Applied lan maintained saindhenging aplikasi perakitan.

Pitakonan Babagan Obeng Listrik Anyar
Yen sampeyan isih ora yakin babagan obeng listrik sing sampeyan butuhake, deleng pitakonan populer iki lan jawabane ing ngisor iki.

P. Apa driver impact padha karo obeng listrik?
Impact driver lan screwdrivers listrik nuduhake sawetara podho, nanging alat beda.Coba obeng listrik minangka versi driver impact sing luwih cilik, luwih entheng, lan kurang kuat.Obeng listrik dirancang kanggo nggunakake sok-sok, nalika driver impact bisa tahan panggunaan sing kerep lan suwe.Pembalap impact dibangun kanggo tugas tugas sing luwih abot-sejatine titik tengah antarane obeng listrik lan bor listrik.

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita