Pemotong laser cerdas bledug solder asap knalpot salon asap extractor

Nomer Model: F6001DN / F6002DN
Pambuka:
Iki minangka upgrade asap extractor ing werna krim.Item iki bisa digunakake digunakake ing soldering manual, soldering otomatis, laser menehi tandha & ukiran, Moxibustion, Kimia lab, salon kecantikan, salon Rambut, Nail Salon, etc. Ana akeh fungsi anyar kanggo pilihan. .Saluran bisa dipilih nganggo utawa tanpa tombol pangaturan angin.Miturut aplikasi sampeyan, sampeyan bisa milih hood sing cocog: hood ekstrak sing cetha, hood persegi silikon…Tambah cangkir tahan api stainless steel kanggo industri nglereni laser kanggo nyegah sparks mlebu ing mesin.


Detail Produk

Tag produk

Rincian saluran:
Ekstraktor asap pemotong laser sing cerdas iki nduweni fitur kastor universal kanggo gerakan sing gampang, lengen lentur sing nyengkuyung lan weker pemblokiran panyaring, tapak cilik, lan media filtrasi sing berkualitas. kamar panyaring kanggo nyaring partikel lan knalpot asap.
 
Rincian Teknis

Model

F6001DN

F6002DN

daya

80W

200W

rame

<55 dB

<55 dB

Aliran Sistemik

235 m3 / jam

2x 150m3/jam

Kecepatan Udara

17 m/s

2 x 11 m/s

Ukuran Filter

Pre-filter: 365 x 175 x 6mm
Filter Tengah 365 x 175 x 55mm
Filter Utama 385 x 195 x 250mm;

Pre-filter: 365 x 175 x 6mm
Filter Tengah 365 x 175 x 55mm
Filter Utama 385 x 195 x 250mm;

Bobot reged

16 kg

17 kg

Ukuran Kabinet

425 x 250 x 410 mm

425 x 250 x 410 mm

Ukuran Paket

Ukuran badan : 54 x 35 x 58cm

Lengan Kit: 42x41x20 cm

Ukuran badan : 54 x 35 x 58cm

Lengan Kit: 46x42x20 cm

Efisiensi nyaring

0.3um 99.97%

listrik

110V / 220V

Lapisan Filter

3 Lapisan

Remot kontrol

Klebu

Ukuran Lengan

Dhiameter 75mm x Dawane 140cm

Daftar Packing

Unit Utama: 1 unit
Kabel daya: 1 piece
Lengan & nozzle: 1 set
Instruksi operasi: 1 Piece
Pre-Filter: 5 pc (4 bêsik ing mesin)

Filter Tengah: 1 pc (Kalebu ing mesin)

Filter Utama: 1 pc (Klebu ing mesin)

 
Fitur:
1. Kanthi panel kontrol cerdas lan tampilan digital, operasi dadi gampang lan prasaja;
2. Kanthi remot kontrol, sampeyan bisa ngontrol mesin saka kadohan;
3. Sistem Alarm Clogging Filter sing sensitif lan efektif ngelingake sampeyan ngganti filter ing wektu;
4.Wheels karo brake nggawe gerakan gampang lan fleksibel.
5.With hood beda kanggo ketemu aplikasi beda.
 
Aplikasi:
Extractor asap minangka sistem sing nggunakake penggemar kanggo narik asap lan partikel menyang sistem filtrasi ngresiki hawa saka bahan kimia lan partikel sing mbebayani.Proses industri nggawe asap utawa partikel kayata solder, nglereni laser, welding, sanding, grinding, nyemprot, ngisi bubuk, lan aplikasi kimia.
 
Informasi Tambahan

Efisiensi Filter kasedhiya

wiwitanNyaring
Kanggo nyaring partikel gedhe ing ndhuwur 50µm
Filter kapindho
Kanggo partikel panyaring ing ndhuwur 0,3µm, tingkat efisiensi nyaring 99,97%.
HEPANyaring
Kanggo partikel bledug ing ndhuwur 0,3µm, tingkat efisiensi nyaring 99,97%,
Kanggo mbusak gas mbebayani, tingkat efficiency nyaring ndhuwur 95%;

Periode Panggantos Filter

Pre-Filter: 1 minggu nganti 1 wulan

Filter Tengah: 3 wulan

Filter utama: 6 sasi

Oalah, sampeyan bisa nyetel minangka saben polutan pas kui ing lingkungan beda;

 

 

 

 

11 1630311422(1) 1630311445(1) 1630311469(1)

hood ekstraksi asap 1 hood ekstraksi asap rincian extractor asap (1) rincian extractor asap (2)

F6001D (12)Pilihan siji (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita