JBC Soldering tip kanggo C245 Series Conical Soldering Tip

Nomer Model: JBC series


Detail Produk

Tag produk

Kita minangka produsen khusus Tips Solder ing China.Madeg ing taun 2003, kita wis nglayani industri perakitan elektronik ing China lan ing saindenging jagad luwih saka sepuluh taun.
We nggawe sawetara saka sudhut tips panggantos pas stasiun soldering account beda lan robot soldering.
Tip soldering kita pas tips soldering jbc dadi populer ing pirang-pirang negara ing donya, amarga kualitas apik lan rega sing apik.

Bahan

Tips solder tembaga gratis

Sertifikat

SGS, Rohs

Tipe Tip

2245-2245 - 030, 032, 036, 037, 001, 057, 003, 043, 033

Ngurangi suhu

50 ° C ngedhunake suhu nyuda risiko komponen ngrusak

Pemanas

elemen pemanas teknologi jbc

Aplikasi

kanggo stasiun soldering jbc, wesi soldering jbc

Paket

1 pc/bag, 100 pcs/pack

 

jbc (3)

jbc (5)

jbc (12)

jbc (11)

jbc (10)

jbc (9)

jbc (6)

jbc (7)

Fitur:
1.teknologi inovatif JBC kang ngidini abang saka suhu soldering minangka paling 50 derajat.Mudhunake suhu nyuda risiko komponen ngrusak lan nambah kualitas soldering
2.Transfer panas banget, unsur kompak nyuda alangan termal
3.A sensor termal terpadu kanggo mesin ingkang ndamel benter njamin Recovery suhu cepet
4. cartridges JBC duwe urip tip lengkap, kang luwih nganti 5 kaping luwih saka tips saka merek liyane.

jbc (4)

Layanan OEM & ODM
Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.

FAQ
1. Soldering ing temps ngisor
50 ° C luwih murah tinimbang merek liyane
2. Recovery suhu cepet
350 ° C ing 2 detik
3. Tip urip x5 kaping
Nggunakake fitur Turu & Hibernasi
4. Ekstraksi kartrid Cepet lan Gampang
Ngirit wektu lan nambah produktivitas
5. Pitu piranti beda
Unit kontrol ngidini owah-owahan 7-alat
6. Swara 400 cartridges
Model sing digawe khusus
7. Ergonomic lan nyaman kanggo
Singkat tip-to-grip
8. menu Friendly kanggo nggawe pribadhi
Luwih saka 20 paramèter lan counter
9. inovasi produk pancet
Nyukupi kabutuhan solder pelanggan
10. Stasiun Komunikasi-PC
Ngatur karya sampeyan saka adoh


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita