Laser Fume Extractor Kanggo Laser Marking / Laser Cutting / Laser Engravers

Nomer Model: XS450 XS700
Pambuka:
Iki minangka extractor asap generasi kaping 7 kanthi aliran udara konstan, teknologi kontrol vektor lan panggantos saringan cepet.Digunakake DC sikat-kurang motor kang kualitas dhuwur, umur dawa, tekanan negatif dhuwur lan flow.Multi-lapisan saringan desain mesthekake efek nyaring paling apik.


Detail Produk

Tag produk

Struktur awak pigura logam, awet dienggo.Kontrol chip mikrokomputer, tampilan digital lan karo remot kontrol, sampeyan bisa operate ing 5 meter.

Rincian Teknis

Model XS450 XS700
daya 450W 700W
rame <60 dB <63 dB
Aliran Sistemik 700 m3/jam 750m3/jam
Lapisan Filter 8 7
Ukuran Filter 1stLapisan Fire Nyegah Mesh
2ndLapisan Katun Pre-filter 28mm
3~4thLapisan PP Filter 50mm
5thLapisan Filter Serat Kaca 50mm
6~8thLapisan Filter Karbon Aktif 50mm
1stLapisan Fire Nyegah Mesh
2ndLapisan Katun Pre-filter 100mm
3~4thLapisan PP Filter 50mm
5thLapisan Filter Serat Kaca 100mm
6~7thLapisan Filter Karbon Aktif 50mm
Bobot reged 11 kg 13,5 kg
Ukuran Kabinet 550 x 440 x 885 mm 550 x 440 x 1035 mm
Ukuran Paket Ukuran badan : 70 x 57 x 113 cm Ukuran badan : 64 x 53 x 125 cm
Efisiensi nyaring 0.3um 99.97%
listrik 110V / 220V
Remot kontrol Klebu
Ukuran Saluran Dhiameter 100mm x Dawane 2 meter
Daftar Packing Unit Utama: 1 unit
Kabel daya: 1 piece
Paket Tube: 1 set
Instruksi operasi: 1 Piece
Siji Set Filter ing mesin

XS330&XS450&XS700-2

XS330&XS450&XS700-3

Fitur

Kanthi jendhela pengamatan saringan, supaya sampeyan bisa ndeleng kondisi saringan kapan wae;
2.Air inlet desain pangalihan, mundhak efficiency pemurnian dening 80%;
3.Intelligent tampilan digital, karo remot kontrol;
4. Brushless DC motor karo kinerja stabil, bisa kanggo 40K jam consecutively.
5.Swara lan weker cahya kanggo ngelingake sampeyan ngganti saringan.

bagean extractor asap (1)

Aplikasi
Prodhuk iki cocok kanggo panggonan sing polusi udara kaya kumelun, mambu aneh, bledug, gas beracun lan mbebayani, sajrone proses soldering, menehi tandha & ukiran laser, nyetak lsp.

XS330&XS450&XS700-5

XS330&XS450&XS700-11

Informasi Tambahan

Efisiensi Filter kasedhiya Pre Filter
Kanggo mbusak partikel gedhe ing ndhuwur 50 microns
Filter PP / Filter Serat Kaca
Kanggo partikel ing ndhuwur 0,3 microns, efisiensi nyaring ketemu 99,97%.
Filter Karbon Aktif
Kanggo nyaring gas sing mbebayani kanthi efisiensi panyaring nganti ndhuwur 95%;
Periode Panggantos Filter Pr-Filter: 1 minggu nganti 2 sasi
Filter PP / Filter Serat Kaca: 3-6 wulan
Filter Karbon Aktif: 3-6 wulan
Nanging, iku bisa diatur miturut polutan pas kui ing lingkungan beda;

Kualitas apik

Produk kita pindhah saka desain nganti produksi nganti produk pungkasan.Saben prosedur kerja dikontrol kanthi ketat, mung nggawe ekstrak asap sing efektif.Efisiensi nyaring saka extractors asap kita wis tekan standar paling dhuwur ing donya.

No Proses Produksi No Proses Produksi No Proses Produksi
1 rty
Bahan Baku
2 uyuty
Nglereni Laser
3 tyutyu
Parts Majelis
4 bcvxbvc
Laser Marking
5 vcghd
Majelis
6 utyur
Tes Aging
7 terter
Pemeriksaan Fungsi QA
8 ytreytr
Packing
9 grtert
Barang sing dibungkus

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita