Benchtop entheng / Extractor Asap Desktop Kanthi 3 Kacepetan Fan Beda

Nomer Model: F800
Pambuka:
F800 benchtop fume extractor èfèktif mbusak smog, ambu ora enak, bledug, gas mbebayani, lan polutan liyane.Dirancang kanthi profesional, pembersih smog iki entheng, kompak lan gampang digawa.Nggunakake pirang-pirang lapisan saringan, entuk efisiensi filtrasi nganti 99,97% supaya hawa sing diresiki bisa dibebasake langsung menyang ruangan.


Detail Produk

Tag produk

Iku efektif mbusak partikel bledug lan ambu ora enak, nyerep gas undesired kayata sing ngalami évolusi dening formaldehida lan benzena, uga traps spora dilereni soko tugas ing kamar mouldy Empu mromosiaken sehat lan Highly livable lan environment.The extractor asap desktop kanggo pangguna siji, ana rong pilihan kanggo ngekstrak kumelun.Siji langsung dening hood amba mbukak. Kapindho nggunakake selang nyedhot lan hood.
Rincian Teknis

Model F800
daya 35W 60W 80W
rame 52-59 dB
Speed ​​Gear Gear 1 Gear 2 Gear 3
Aliran Sistemik (m3/h) 75~ 110 m/s
Ukuran Filter Pra-filter 170*165*15mm / Filter Utama 195 x 195 x 120mm
Bobot reged 7,4 kg
Ukuran Kabinet 300 x 270 x 300 mm
Ukuran Paket 53 X 35 X 38 cm
Efisiensi nyaring 0.3um 99.97%
listrik 110V / 220V
Lapisan Filter 2 Lapisan
Remot kontrol Ora Klebu
Ukuran Lengan Dhiameter 65mm x Dawane 80cm
Daftar Packing Unit Utama: 1 unit
Kabel daya: 1 piece
Lengan & nozzle: 1 set
Instruksi operasi: 1 Piece
Filter siji set wis nang mesin

F800-2

F800-16

F800-10

F800-14

Fitur

1. Kanthi 3 beda kecepatan aliran udara kanggo milih;
2. Desain entheng lan kompak;ngirit papan lan gampang dipindhah;
3. Brushless motor njamin kacepetan dhuwur karo kurang gangguan, kinerja stabil lan umur dawa;
4. Filter serat kaca bisa nyaring luwih saka 80 jinis virus, bakteri, mikroba, lsp;
4. Nalika panyaring kebak, buzzer sing dibangun bakal menehi weker swara lan cahya;
5. Rong opsi kanggo operasi;karo saluran utawa tanpa saluran.

F800-15

Aplikasi
Ngilangi smog lan ambu ora enak nalika soldering, gluing lan pangolahan sing ngemot pelarut cilik.

F800

f800-1

F800-2

Informasi Tambahan

Efisiensi Filter kasedhiya Pre Filter
Kanggo nresep partikel gedhe saka ndhuwur 50 microns
Filter Utama
Kanggo nyaring partikel bledug ing ndhuwur 0,3 mikron, tingkat efisiensi nyaring 99,97%,
Kanggo nyaring gas mbebayani, efisiensi nyaring tekan ndhuwur 95%;
Periode Panggantos Filter Pre-filter: 1 minggu nganti siji sasi
Filter Utama: 3 ~ 6 sasi
Nanging, iku bisa diatur miturut polutan pas kui ing lingkungan beda;

Kualitas apik

Produk kita pindhah saka desain nganti produksi nganti produk pungkasan.Saben prosedur kerja dikontrol kanthi ketat, mung nggawe ekstrak asap sing efektif.Efisiensi nyaring saka extractors asap kita wis tekan standar paling dhuwur ing donya.

No Proses Produksi No Proses Produksi No Proses Produksi
1 rty
Bahan Baku
2 uyuty
Nglereni Laser
3 tyutyu
Parts Majelis
4 bcvxbvc
Laser Marking
5 vcghd
Majelis
6 utyur
Tes Aging
7 terter
Pemeriksaan Fungsi QA
8 ytreytr
Packing
9 grtert
Barang sing dibungkus

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita