M1000 tape dispenser otomatis Kanthi 220V tape dispenser elektronik

Nomer Model: M1000

 

Fitur:

1. Nyetel dawa tape bebas.
2.Kanthi fungsi memori setelan dawa.


Detail Produk

Tag produk

Operasi

Pasang Kabel Daya.
Aktifake Ngalih Daya. (Tape LENGTH TAPE nuduhake 5)
Setel tape ing tengah reel lan kelet mburi tape saka lumahing ndhuwur roller feed.Tahan tombol FORWARD nganti pungkasan tape metu saka stopkontak tape nalika mencet tape entheng nganggo driji.Yen tape ora dipangan kanthi bebas lan / utawa luwih saka "1" ambane, gunakake prosedur ing ngisor iki.Melu 1/3 kanggo 1/2 saka pojok anjog saka tape wangun segitiga cape karo kontak sisih adesif lan feed menyang roller nganti dispensing dadi.Pencet tombol CUT kanggo ngethok mburi tape.
Setel dawa tape Tetep mencet tombol Setel dawa tape kanggo tape karo 0-9mm .Terus mencet tombol kanggo nyetel dawa tape karo 1-99cm.(Yen nggunakake feed otomatis, setel dawa tape ing 0,5 ~ 20cm).
Setel kenop "Tekanan" miturut jinis tape.Biasane disetel menyang S (SOFT). Yen meksa" setelan tombol ndadekake tape curl, nguripake indeks menyang (H).
Pindhah Sensor Ngalih ON.Banjur, tape ing dawa setelan bakal metu.Lan nalika tape ing stopkontak dibusak, tape sabanjuré bakal metu.
Yen ora digunakake, mateni Unit Pemotong Switch Sensor, tanpa gagal.
Nalika nggunakake maneh, penet tombol FREE kanggo dispense tape sethitik, Cut tape dening tombol CUT, lan wong-wong mau, nguripake Sensor Ngalih saka Cutter Unit ON

Spesifikasi:

Model M1000
daya 18W
Cutting Length 20-999 mm
Jembaré nglereni 7-50 mm
Tampilan 3-digit LED kanggo dawa tape
ukuran 137X218X150mm
Bobot 3,0 kg

Waterun-1000 (2)

Waterun-1000 (7)

Waterun-1000 (6)

Waterun-1000 (4)

Warning sing digunakake:
1. Aja operate mesin karo tangan teles.Aja plug in utawa copot kabel karo tangan teles.
2. Aja nglebokake driji, utawa bagean awak liyane, utawa barang manca menyang mesin.
3. Supaya rambute utawa sandhangan ngeculke adoh saka mesin nalika lagi operasi.
4. Mesin iki mung kanggo panggunaan industri.Aja ngidini operator utawa bocah sing ora dilatih kanggo ngoperasikake mesin kasebut.
5. Pateni saklar daya lan copot mesin sadurunge ngganti unit agul-agul utawa nindakake pangopènan ing mesin.
6. Aja nggunakake manchine iki kanggo apa-apa liyane saka sawijining tartamtu applications.Use saka mesin kanggo maksud apa aplikasi unintended bisa nimbulaké bundhas kanggo operator utawa Gagal mesin.

rt500 (7)

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita