Paling populer mesin soldering otomatis Waterun S514

Model: S514

 

Pambuka:

Mesin Solder Otomatis nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo kerja solder ing PCB sing bebas timbal, dissipating panas, lan komponen kapasitas termal sing dhuwur.Iku cocok kanggo kabeh jinis tugas soldering angel lan proses soldering mikro.Iku èfèktif mbenakake kualitas solder lan konsistensi.Kajaba iku, ngirit 30% saka konsumsi solder dibandhingake karo solder manual.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi:

Model S514
Tegangan 110V / 220V
Daya Pemanasan 100W
Preheating Range Suhu 0 ℃ ~ 500 ℃
Sumbu 4
Range Operasi (X * Y * Z) 400 x 400 x 100 mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X * Y: 0.1 ~ 600mm/detik, Sumbu Z: 0.1~400mm/detik
Baleni Positioning Akurasi ± 0,002 mm
Resolusi 0,01 mm
Bobot Muatan Maksimum 8kg (kanggo platform kerja)
Diameter Kawat Solder 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
Kapasitas File Demo ≤999file, maksimal 1994 poin kanggo saben file
Kapasitas Program maksimal 255 program
Suhu Operate 0 ℃ ~ 40 ℃
Operate Kelembapan 20~90%
Ukuran njaba 720mm x 700mm x 810mm
Bobot bab 66kg

Pengenalan Fungsi:
1. Tampilan Pendant Pengajaran nganggo layar warna resolusi dhuwur 320x320.Kanthi antarmuka operasi trep, iku gampang kanggo sinau lan operate.
2. Fungsi liyane kalebu eksekusi otomatis, reset otomatis, setelan output, kalkulator wektu kerja, kanggo nyukupi syarat aplikasi sing beda.
3. Sawise nyunting paramèter gerakan, sampeyan bisa ngundhuh menyang controller liwat port serial utawa nyimpen data menyang kertu SD Pendant Pengajaran.Ing kasus iki, sampeyan bisa mbukak offline lan nyalin / nyimpen grafis ing macem-macem piranti.

mesin solder otomatis-1

mesin soldering otomatis-2

mesin soldering otomatis-3

mesin soldering otomatis-4

mesin soldering otomatis-5

mesin solder otomatis-6

Fitur

1.Aplikasi kanggo macem-macem produk, suhu soldering bisa disetel kanthi bebas.
2. Iku adopts Apollo Seiko sistem kontrol panas lan kartrij soldering sawijining, kang entuk panas banget cepet munggah lan cocok kanggo joints solder cilik.
3. Cara solder sing fleksibel lan macem-macem, kanthi welding titik, welding seret (welding tarik) lan fungsi liyane, lan uga prosedur sekrup, lem lan penanganan sing dibangun.
4.Peralatan bisa nyimpen 99 prosedur operasi, lan mesin padha bisa solder beda 99 produk.
5.Lengen mekanik peralatan digawe saka profil aluminium, sing bebas saka deformasi, teyeng lan operasi sing stabil.

mesin solder otomatis-7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita