Multi-axis adsorption screwing robot mainan screw fastening machine

Model: WT-4220-2Z

 

Deskripsi Produk:
Multi-sumbu adsorption screwing robot bisa Ngatasi gedhe, medium lan bisnis cilik artificially shortages, efficiency produksi, pegawe kurang lan konsumsi bahan tambah biaya, Manajemen lan ing akeh masalah substantif.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:
1. Double Y Axis bisa nggunakake loro ngawut-awut beda (utawa ngawut-awut padha), supaya minangka kanggo entuk mode karya Highly efisien.
2. Jinis nyedhot vakum, kanggo entuk dipakani cepet lan screwing.
3. Wide universality, ukuran cilik, bisa kerjo bareng karo baris produksi, trep kanggo panggantos produk.
4. Kanthi fungsi pengawasan cerdas, inspeksi miss dikunci, ora stabil dikunci, meneng ngeculke lan ing.
5. Sumbu Y bisa digawe menyang stasiun kaping pindho (yaiku, sumbu Y pindho), supaya operator bisa mbukak gantian.

Spesifikasi:

Model WT-4220-2Z
Range Operasi (X * Y * Y * Z) X200 * Y1/420 * Z135mm / X200 *Y2/420 * Z135mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X/Y: ≤500mm/s, Sumbu Z: ≤300mm/s
Akurasi Repeatability ± 0,03 mm
Wektu screwing kanggo saben meneng 1.0 ~ 1.5s / Piece
Ukuran sekrup sing cocog M1.0 – M4 (panjang sekrup total ≤ 16mm)
Sistem kontrol SCM + Layar Tutul
Kapasitas program 15 file, saben file bisa nyimpen nganti 99 poin
Sumber udara 0,4 -0,6 Mpa
Ukuran (WxDxH) 970 x 820 x 900 mm
Bobot babagan 100 kg

Aplikasi:

1. High efficiency: kaping sumbu kunci ing wektu sing padha, 10 ngawut-awut bisa fastens ing periode siji meneng kang, nyimpen persil saka Ponggawa, cocok kanggo produksi massal.
2. Standar fastening dhuwur: kabeh ngawut-awut sing fastening ing siji torsi ing wektu sing padha, nggawe manawa sealing lan imbangan prodhuk, nemen nambah tingkat qualified produk.
3. Deep bolongan fastening: ing fastening saka meneng bolongan jero wis sumelang ing mirsani situs bolongan, supaya fastening Ponggawa wis efficiency kurang, nalika multi-sumbu meneng mesin fastening locates lan fastens ngawut-awut kanthi.
4. Gambar sing apik: peralatan otomatis cerdas nampilake tampilan produksi anyar ing pabrik-pabrik, sing mbantu perusahaan nggawe gambar teknologi dhuwur
5. Kustomisasi: Robot bisa disesuaikan adhedhasar syarat pelanggan ing perakitan produk.

WT-4220-2Z-2

WT-4220-2Z-4

WT-4220-2Z-3

Layanan OEM & ODM
Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita