Extractor Asap Cilik Ekonomi Anyar Kanggo Asap Solder, Asap Laser

Model Nomer: SE-80

 

Pambuka:

Extractor fume FumeGo mini iki utamane digunakake kanggo ngilangi asap lan bledug sing diasilake sajrone proses soldering ing manufaktur elektronik, manufaktur mobil, lsp. lan 3 beda kecepatan aliran udara kanggo Ngartekno nambah lingkungan apa.


Detail Produk

Tag produk

Extractor asap entheng kanthi roda gampang dipindhah. Sampeyan uga bisa dilebokake ing meja utawa meja, gampang banget lan fleksibel. Efisiensi panyaring 95% kanggo partikel 0,3 mikron, lan panggantos saringan murah sing murah banget populer lan dipuji. dening pangguna.

Rincian Teknis

Model SE-80 SE-180
daya 80W 150W
rame 59 dB 66 dB
Aliran Sistemik 210 m3 / jam 330m3 / jam
Kecepatan Udara 17 m/s 2 x 13,5 m/s
Ukuran Filter 265/240 x 265/240 x 205 mm 305/280 x 305/280 x 205mm
Bobot reged 10,1 kg 13,7 kg
Ukuran Kabinet 265 x 265 x 383 mm 305 x 305 x 393 mm
Ukuran Paket Ukuran 48 x 36 x 50 cm 56 x 39 x 52 mm
Efisiensi nyaring 0.3um 99.97%
listrik 110V / 220V
Lapisan Filter Filter cartridge 3 in 1
Remot kontrol Ora Klebu
Ukuran Lengan Dhiameter 65mm x Dawane 120cm
Daftar Packing Unit Utama: 1 unit
Kabel daya: 1 piece
Lengan & nozzle: 1 set
Instruksi operasi: 1 Piece
Kartrid Filter 3in1: 1 pc wis ana ing mesin

Fitur

1. Versi ekonomi anyar, extractor fume biaya murah;
2. Ukuran cilik, nanging kanthi kapasitas nyaring sing luwih gedhe;
3. Kanthi cartridge filter 3-in-1, gampang ngatur panggantos filter;
4. Desain nyaring gelar 360d nambah kapasitas nyekeli rereget kaping pindho;
5. Motor konversi frekuensi DC, cerdas lan hemat energi, kanthi umur urip nganti 40K jam.

se-80 rincian2

SE-80(1)

Aplikasi
Extractor asap kita akeh digunakake kanggo ngilangi asap solder, asap laser, asap welding, asap salon kecantikan lan asap medis, asap cetak 3D, lan sapiturute. Ekstraktor asap mini iki utamane kanggo ngresiki asap soldering manual, asap pot solder, asap robot soldering, laser asap tandha, asap salon kecantikan.

kasus1

kasus

kasus

Informasi Tambahan

Efisiensi Filter kasedhiya Pre Filter
Kanggo nyaring partiles amba saka ndhuwur 50 microns
Filter Tengah
Kanggo partikel ing ndhuwur 0,3 mikron, efisiensi nyaring tekan 99,97%.
Filter Utama
Kanggo nyaring partikel bledug ndhuwur 0.3microns, efficiency nyaring tekan 99.97%,
Kanggo nyaring gas mbebayani, efisiensi nyaring tekan ndhuwur 95%;
Periode Panggantos Filter 3 ing 1 Filter cartridge: 2 sasi ~ 6 sasiNanging, iku bisa diatur miturut polutan pas kui ing lingkungan beda;

Kualitas apik

Produk kita pindhah saka desain nganti produksi nganti produk pungkasan.Saben prosedur kerja dikontrol kanthi ketat, mung nggawe ekstrak asap sing efektif.Efisiensi nyaring saka extractors asap kita wis tekan standar paling dhuwur ing donya.

No Proses Produksi No Proses Produksi No Proses Produksi
1 rty
Bahan Baku
2 uyuty
Nglereni Laser
3 tyutyu
Parts Majelis
4 bcvxbvc
Laser Marking
5 vcghd
Majelis
6 utyur
Tes Aging
7 terter
Pemeriksaan Fungsi QA
8 ytreytr
Packing
9 grtert
Barang sing dibungkus

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita