Apa peran dispenser ing industri sealing

Packing elektronik otomatismesin dispensingumume digunakake ing bidang: lapisan bagian mekanik otomotif, lapisan tombol ponsel, kemasan baterei ponsel, kemasan baterei notebook, lapisan coil, lem ikatan papan, lem sealing, lem cincin njaba speaker, Sealing, sealing, enkapsulasi, ikatan, ikatan sasis, pangolahan piranti optik, sealing mekanik, lsp.
ROBOT DISPENSING LEM

Cairan sing ditrapake: silikon, perekat konduktif EMI, lem UV, lem AB, lem cepet garing, lem epoksi, sealant, lem panas, pelumas, lem perak, lem abang, tempel solder, tempel termal, topeng solder, cat bening, fiksatif meneng. , lsp.

Lingkup aplikasi lim otomatismesin dispensing: ikatan, pouring, nutupi, sealing, Isi, netes, gluing bunderan busur linear, etc ing proses produk.
ROBOT DISPENSING LEM
Ing jaman saiki, kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi sing cepet, produk peralatan elektronik saya akeh banget terintegrasi, lan teknologi kemasane ora bisa dipisahake saka mesin dispensing otomatis kanthi tliti dhuwur.Dibandhingake karo gluing manual sawetara taun kepungkur, ukuran integrasi saiki ora bisa dibayangake, sing uga ndadekake gluing manual ora bisa ditindakake.

Teknologi kemasan otomatismesin dispensingwis digunakake ing produk peralatan elektronik minangka awal minangka sawetara taun kepungkur, nanging ing wektu sing, amarga ukuran gedhe lan biaya dhuwur saka peralatan sakabèhé, mung sawetara Enterprises gedhe lan medium-ukuran digunakake ing produksi lan manufaktur..Minangka kabeh wong ngerti, ing taun-taun pungkasan, kanthi perkembangan cepet lapangan mesin dispensing otomatis, kinerja biaya uga saya apik banget, sing ngidini akeh perusahaan cilik lan menengah nggunakake mesin otomatis.mesin dispensingkanggo ningkataké baris produksi produk, lan banjur Nyedhiyani keuntungan ekonomi luwih kanggo perusahaan.

Kajaba iku, kontrol output lim kritis banget kanggo proses aplikasi lim saka dispenser lim otomatis.Amarga integrasi dhuwur saka produk aplikasi lim, panyimpangan tipis saka output lim bakal langsung mengaruhi kualitas lim..Kakehan lem bakal nyebabake sampah lan macet.Kosok baline, yen sithik banget, ora bakal entuk efek gluing lan kemasan.Mulane, penting banget kanggo milih dispenser lem kanthi otomatis sing cocog kanggo produksi lan nggawe produk sampeyan dhewe.


Wektu kirim: Sep-19-2022