Noise Reduction Beauty Nail Salon Fume Extractor Kanthi Alarm Clogging

Nomer Model: B1000D
Pambuka:
Sistem Extractor Asap Salon Kecantikan wis dirancang khusus kanggo industri rambut, kuku, ekstensi bulu mata kanggo ngekstrak lan mbusak asap sing mbebayani lan bledug udara sing diasilake ing lingkungan salon.


Detail Produk

Tag produk

Wis motor kuat sing nyedot ing saben partikel saka bledug sing buyar sak filing kuku, njabut kuku gel, gluing alis, dying rambute, laser kulit etc. Machine karo tampilan LCD lan remot kontrol, aliran udara bisa luwes, uga wis sistem warning kanggo ngelingake customer kanggo ngganti saringan yen lagi diblokir.Kanthi gangguan kurang, daya nyedhot luwih gedhe, kinerja filtrasi dhuwur, kualitas apik, gampang dipindhah.
Rincian Teknis

Model B1000D
daya 350W
rame <65 dB
Aliran Sistemik 330m3 / jam
Kecepatan Udara 11 m/s
Ukuran Filter Katun Pre-filter Ireng: 380 x 280 x 18mm;
Kapas Nyerep Minyak: 380 x 280 x 9mm;
Filter PP: 380 x 280 x 55mm
Filter Serat Kaca: 380 x 280 x 55mm
Filter Karbon Aktif: 380 x 280 x 55mm;
Bobot reged 33 kg
Ukuran Kabinet 280 x 280 x 430 mm
Ukuran Paket Ukuran badan : 48 x 45 x 67cm
Arm&kits:
Efisiensi nyaring 0.1um 99.999%
listrik 110V / 220V
Lapisan Filter 6 Lapisan
Remot kontrol Klebu
Ukuran Lengan Dhiameter 75mm x Dawane 140cm
Daftar Packing Unit Utama: 1 unit
Kabel daya: 1 piece
Lengan & nozzle: 1 set
Instruksi operasi: 1 Piece
Siji set Filter ing mesin

B1000D-16

B1000D-19

B1000D-04

Fitur

1. struktur awak Metal, kuwat lan awet;
2.Desain pengurangan gangguan nggawe lingkungan sing sepi & nyaman;
3. Multiple desain Filter njamin pemurnian fume pepek;
4. Kanthi tampilan digital lan remot kontrol, operasi dadi gampang lan prasaja;
5. Sistem Alarm Clogging Filter sing sensitif lan efektif ngelingake sampeyan ngganti filter ing wektu;

B1000D-4

Aplikasi
Salon rambut, salon kecantikan, salon kuku, salon laser kulit, salon ekstensi bulu mata, salon moksibusi dll...

Z5$ABZD8V02$UUM92JTJDBY

DX1002

`{H7L3~P(M41A4T_HZ)RD_5

B1000D (8)

B1000D-11

Informasi Tambahan

Efisiensi Filter kasedhiya Katun Pre-Filter Ireng:
Kanggo nyaring partikel gedhe ing ndhuwur 50μm utamane kanggo asap moksibusi
Kapas nyerep minyak:
Kanggo nyerep lenga lan banyu ing polutan kanthi asap lenga utawa uap sing sithik
Filter PP Kab
Kanggo partikel bledug panyaring ing ndhuwur 0,3µm, tingkat efisiensi nyaring 99,97%.
Filter Serat Kaca
Kanggo partikel bledug Filter ndhuwur 0,3 microns, efficiency nyaring tekan 99,97%,
Filter Karbon Aktif
Kanggo nyaring gas mbebayani kanthi efisiensi nyaring ing ndhuwur 95%;
Periode Panggantos Filter Katun Pre-filter Ireng: 1 minggu nganti 1 wulan
Kapas Nyerep Minyak: 1 minggu nganti 2 wulan
Filter PP: 2-3 wulan
Filter Serat Kaca: 2-3 wulan
Filter Karbon Aktif: 3-6 wulan
Nanging, iku bisa diatur miturut polutan pas kui ing lingkungan beda;

Kualitas apik

Produk kita pindhah saka desain nganti produksi nganti produk pungkasan.Saben prosedur kerja dikontrol kanthi ketat, mung nggawe ekstrak asap sing efektif.Efisiensi nyaring saka extractors asap kita wis tekan standar paling dhuwur ing donya.

No Proses Produksi No Proses Produksi No Proses Produksi
1 rty
Bahan Baku
2 uyuty
Nglereni Laser
3 tyutyu
Parts Majelis
4 bcvxbvc
Laser Marking
5 vcghd
Majelis
6 utyur
Tes Aging
7 terter
Pemeriksaan Fungsi QA
8 ytreytr
Packing
9 grtert
Barang sing dibungkus

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita