Normal pemicu jinis wiwitan torsi obeng listrik

Nomer Model (W00502): A4000L / A5000L / A6000L

Pambuka:
Obeng Torsi Listrik minangka cara sing cocog kanggo nyepetake produksi, nyuda kesalahan operator lan kesel nalika nyedhiyakake torsi sing bisa diulang kanggo aplikasi perakitan.Obeng listrik Majelis Ekspres kasedhiya ing salah siji model wiwitan utawa push kanggo miwiti model kanthi pilihan motor AC Direct Plug-in, Premium DC Brushless, utawa DC Standard Brushed.Obeng kontrol torsi kasedhiya karo kopling tutup otomatis lengkap utawa kopling slip / bantal sing regane ekonomis.Kita uga nggawa model genggeman in-line, sudut, lan pistol


Detail Produk

Tag produk

1.Ukuran ergonomis, suhu dhuwur awet, geter banget, genggeman apik, katon anyar, bobot entheng, gampang kanggo operate kanggo dangu tanpa lemes, nambah efficiency.
2. Presisi dhuwur saka torsi, kanthi penyesuaian torsi langkah-kurang, operasi sing prasaja lan efisien, bisa umum digunakake kanggo produk lightening listrik lan elektronik, peralatan omah, dolanan, aksesoris komputer / telpon / jam tangan lan operasi pangolahan lan perakitan liyane,

Rincian Teknis

Model

A4000L

A5000L

A6000L

Range pengukuran

kgf.cm

0.3-6.5

2-12

5-25

Nm

0.05-0.69

0.2-1.18

0.5-2.45

Ora ana kacepetan mbukak (rpm)

HI

1000

LO

650

Diameter sekrup

M1.4-M2.6

M1.6-M3.0

M2.6-M4.0

Sekrup bit

Φ4 mm

Φ5 mm

1/4 hex

Bit meneng sing ditrapake

babagan

Normal trigger start obeng listrik torsi (1)

Normal trigger start obeng listrik torsi (2)

Normal trigger start obeng listrik torsi (3)

Normal trigger start obeng listrik torsi (4)

Normal trigger start obeng listrik torsi (5)

Normal trigger start obeng listrik torsi (8)

Normal trigger start type obeng listrik (6)

Normal trigger start obeng listrik torsi (7)

Aplikasi:
Aplikasi umum bisa ditemokake ing industri kayata elektronik, manufaktur medis, manufaktur mobil, manufaktur kontrak lan ing ngendi wae fasteners digunakake kanggo ngumpulake produk.Akeh perusahaan nggunakake driver torsi screwdriver kualitas kanggo mesthekake yen torsi repeatable akurat lagi Applied lan maintained saindhenging aplikasi perakitan.
Pitakonan Babagan Obeng Listrik Anyar
Yen sampeyan isih ora yakin babagan obeng listrik sing sampeyan butuhake, deleng pitakonan populer iki lan jawabane ing ngisor iki.

P. Kepiye carane bisa urip baterei luwih suwe ing obeng listrik?
Supaya umur baterei luwih awet ing obeng listrik, priksa manawa sampeyan ngisi daya baterei nganti kebak banjur gunakake obeng nganti baterei entek.Aja ninggalake baterei ngisi luwih suwe tinimbang sing dibutuhake lan aja nyopot baterei saka pangisi daya yen mung diisi sebagian.

Nalika nyimpen obeng listrik, simpen adoh saka suhu panas utawa beku.Uga aja nyimpen baterei ing cedhak obyek magnetik lan logam, amarga bahan kasebut bisa nyerep daya saka baterei.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita