Mesin robot soldering listrik cepet kanthi layar tampilan

Model: S5331R

 

Pambuka:

Mesin Robot Solder kita dirancang dening tim kontrol numerik profesional kanggo industri soldering otomatis.Iku sistem kontrol soldering cerdas, ditampilake kanthi biaya murah, konsentrasi dhuwur lan integrasi dhuwur.Kanthi setelan proses solder sing sampurna, bisa nyukupi kabutuhan pangolahan sing beda-beda lan akeh digunakake ing industri soldering otomatis multi-sumbu.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi:

Model S5331R
Solder Joint Range X500* Y1/300*Y2/300*Z100mm(XxYxYxZ)
Wektu Solder 1.0~1.5s/titik
Baleni Positioning Akurasi ± 0,002 mm
Diameter Kawat Solder 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
Sumber udara 0,4-0,6 MPA
Sumbu 5
Kapasitas Program 999 file, saben file bisa nyimpen nganti 999 poin
Ukuran Eksternal (WxDxH) 820mm x 600mm x 800mm
Bobot babagan 65kg

Pengenalan Fungsi:
1. Tampilan Pendant Pengajaran nganggo layar warna resolusi dhuwur 320x320.Kanthi antarmuka operasi trep, iku gampang kanggo sinau lan operate.
2. Kanthi setelan proses soldering sampurna, wis titik soldering lan geser fungsi soldering.Kacepetan pakan timah bisa diatur kanthi otomatis miturut kacepetan kerja.
3. Bisa ndhukung input file DXF, sing nyimpen piwulang manual sing rumit, trep lan akurat
4.Sawise nyunting paramèter gerakan, sampeyan bisa ngundhuh menyang controller liwat port serial utawa nyimpen data menyang kertu SD Pendant Pengajaran.Ing kasus iki, sampeyan bisa mbukak offline lan nyalin / nyimpen grafis ing macem-macem piranti.
5. Ing syarat-syarat hardware, wis 4 kontrol saluran gun, 4 baris saka output umum, 8 baris input, 12 baris output pulsa kacepetan dhuwur.
Daftar Produk.Pendant Pengajaran: 1 unit Pengontrol Gerakan: 1 set Kabel Data: 1 kabel Ekstensi: 1 unit

Mesin robot soldering listrik cepet kanthi tampilan layar-1

Mesin robot soldering listrik cepet kanthi layar tampilan-2

Fitur

1. Double Y Axis bisa entuk effciency luwih lan operasi luwih trep.
2. Kanthi Pendant Pengajaran LCD genggam, pemrograman kasebut gampang lan gampang sinau.
3. Cara solder fleksibel lan macem-macem, kanthi welding titik, welding seret (welding tarik) lan fungsi liyane, lan uga prosedur sekrup, lem lan penanganan sing dibangun.
4. Peralatan kasebut nduweni fungsi reresik otomatis, sing bisa nyetabilake kualitas pangolahan solder lan ndawakake umur layanan nozzle wesi solder.

Mesin robot soldering listrik cepet kanthi layar tampilan-4

Mesin robot soldering listrik cepet kanthi layar tampilan-3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita