Mesin soldering robot Toy PCB soldering robot

Model: S5331R

 

Pambuka:

Mesin soldering robot utamane digunakake ing manufaktur elektronik, utamane kanggo solder reflow, solder gelombang lan peralatan produksi liyane. Mesin iki cocok kanggo proses sing angel lan proses solder.Iku utamané cocok kanggo welding saka Papan sirkuit campuran, komponen sensitif panas lan piranti sensitif ing proses mburi mburi SMT.Iki digunakake kanthi wiyar ing kabel solder PCB, solder plug pangisi daya lan welding konektor, tinning terminal DC, sambungan jalur lampu LED lan lapangan liyane.Robot soldering otomatis ngganti welding manual kanggo nambah efisiensi karya lan nambah kualitas welding.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi:

Model S5331R
Solder Joint Range X500* Y1/300*Y2/300*Z100mm(XxYxYxZ)
Wektu Solder 1.0~1.5s/titik
Baleni Positioning Akurasi ± 0,002 mm
Diameter Kawat Solder 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
Sumber udara 0,4-0,6 MPA
Sumbu 5
Kapasitas Program 999 file, saben file bisa nyimpen nganti 999 poin
Ukuran Eksternal (WxDxH) 820mm x 600mm x 800mm
Bobot babagan 65kg

Pengenalan Fungsi:
1. Dilengkapi kertu SD (2G), Pendant Pengajaran bisa nyimpen pirang-pirang ewu file pangolahan.Saben file bisa ndhukung 8000 instruksi, sing kasedhiya ing sembarang wektu.
2. Ing syarat-syarat hardware, wis 4 kontrol saluran gun, 4 baris saka output umum, 8 baris input, 12 baris saka output pulsa kacepetan dhuwur.
3. Saben printah gerakan bisa nyetel wektu dipakani solder sawijining, wektu mbalikke solder, dhuwur angkat.Fungsi modifikasi kumpulan fleksibel banget nambah efisiensi panyuntingan.
Daftar Produk.Pendant Pengajaran: 1 unit Pengontrol Gerakan: 1 set Kabel Data: 1 kabel Ekstensi: 1 unit

Mesin soldering robot Toy PCB soldering robot-4

Mesin soldering robot Toy PCB soldering robot-1

Fitur

1.Double Y Axis bisa entuk effciency luwih lan operasi luwih trep.
2.Program pemrograman piranti bisa disalin saka titik menyang titik lan blok kanggo mblokir, sing bisa nyepetake wektu pemrograman.
3.Peralatan nduweni fungsi reresik otomatis, sing bisa nyetabilake kualitas pangolahan solder lan ndawakake umur layanan nozzle wesi solder.
4. Kabeh manipulator linkage multi sumbu nganggo drive motor stepping presisi lan algoritma kontrol gerakan maju, sing kanthi efektif nambah akurasi posisi gerakan lan pengulangan.

Mesin soldering robot Toy PCB soldering robot-2

Mesin soldering robot Toy PCB soldering robot-3


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita