Servo motor adsorption jinis screw fastening robot karo platform pindho

Model: WT-4221-2Y

 

Deskripsi Produk:
Robot Fastening Screw nambah efisiensi kerja lan konsistensi & linuwih pengikat sekrup.Kanthi Pendant Pengajaran sing luwih maju, operator bisa nyiyapake dhewe kabeh paramèter proses kayata koordinat sekrup lan jinis sekrup, lan liya-liyane. Bisa adaptasi karo macem-macem proses pengikat meneng sing angel lan entuk otomatisasi lengkap.


Detail Produk

Tag produk

Fitur:

1. nyedhot Magnetik (nyedhot vakum kanggo pilihan), kanggo entuk dipakani cepet lan screwing.
2. Operator bisa nggunakake posisi manual kanggo nindakake program.Iku Highly efisien lan gampang banget kanggo sinau operasi.
3. Kanthi fungsi weker kanggo fastening ilang, ngawut-awut untightened, worn thread, etc.
4. Ndhukung fungsi operasi wiwitan sensing otomatis.
5. Servo Motor utawa Electric Screwdriver opsional.Loro-lorone bisa nyetel torsi lan kacepetan rasio kanthi bebas.

Spesifikasi:

Model WT-4221-2Y
Range Operasi (X * Y * Y * Z) X210 * Y1/420 * Y2/420 * Z135mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X/Y: ≤500mm/s, Sumbu Z: ≤300mm/s
Akurasi Repeatability ± 0,03 mm
Wektu screwing kanggo saben meneng 1.0 ~ 1.5s / Piece
Ukuran sekrup sing cocog M1.5 - M4 (panjang sekrup total ≤ 16mm)
Sistem kontrol SCM + Layar Tutul
Kapasitas program 15 file, saben file bisa nyimpen nganti 99 poin
Sumber udara 0,4 -0,6 Mpa
Ukuran (WxDxH) 810 x 720 x 900 mm
Bobot babagan 80 kg

Aplikasi:
Cocog kanggo kabeh jinis proses pengikat sekrup ing ponsel, keyboard, monitor, aksesoris mobil, dolanan, peralatan listrik omah cilik, sirkuit terpadu, papan sirkuit cetak, layar LCD, komponen elektronik (kayata relay, speaker), lsp.
Kaluwihan Mesin Kita:
1. Ngurangi biaya: Operasi efisiensi dhuwur digayuh mung siji wong.
2. Efisiensi dhuwur: jumlah obeng listrik saka sumbu Z bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.Sawetara screwdrivers listrik bisa digunakake ing wektu sing padha.
3. Luwih santai: peralatan siji kanggo buruh siji, Mung rampung loading, Ngurangi intensitas tenaga kerja.
4. Reliabilitas: Sistem weker otomatis, bisa digunakake> 20 jam

WT4221-2Y-2

WT4221-2Y-3

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita