Single / Double Arm Soldering Kumelun Kolektor Fume Extractor Soldering

Nomer Model: F6001DN / F6002DN
Pambuka:
Waterun Fume Extractors kanggo ngresiki partikel lan gas.Iki dirancang kanggo nyaring bahan sing mbebayani, kayata hidrokarbon lan sianida, sajrone proses soldering, welding, laser menehi tandha & ukiran, printing 3D, perawatan moxibustion. lingkungan kerja.


Detail Produk

Tag produk

Ekstraksi asap welding iki bisa nganggo siji lengen / lengen dobel, kanthi motor tanpa sikat njamin umur produk sing dawa, lan kinerja stabil banget.Desain triple-filter, saben lapisan filter bisa diganti kanthi kapisah kanggo ndawakake wektu urip saringan.Lengen extractor fume 65mm kanthi desain pasuryan golf ndadekake aliran udara luwih lancar.

 

Rincian Teknis

Model

F6001DN

F6002DN

daya

80W

200W

rame

<55 dB

<55 dB

Aliran Sistemik

235 m3 / jam

2x 150m3/jam

Kecepatan Udara

17 m/s

2 x 11 m/s

Ukuran Filter

Pre-filter: 365 x 175 x 6mm
Filter Tengah 365 x 175 x 55mm
Filter Utama 385 x 195 x 250mm;

Pre-filter: 365 x 175 x 6mm
Filter Tengah 365 x 175 x 55mm
Filter Utama 385 x 195 x 250mm;

Bobot reged

16 kg

17 kg

Ukuran Kabinet

425 x 250 x 410 mm

425 x 250 x 410 mm

Ukuran Paket

Ukuran badan : 54 x 35 x 58cm

Lengan Kit: 42x41x20 cm

Ukuran badan : 54 x 35 x 58cm

Lengan Kit: 46x42x20 cm

Efisiensi nyaring

0.3um 99.97%

listrik

110V / 220V

Lapisan Filter

3 Lapisan

Remot kontrol

Klebu

Ukuran Lengan

Dhiameter 75mm x Dawane 140cm

Daftar Packing

Unit Utama: 1 unit
Kabel daya: 1 piece
Lengan & nozzle: 1 set
Instruksi operasi: 1 Piece
Pre-Filter: 5 pc (4 bêsik ing mesin)

Filter Tengah: 1 pc (Kalebu ing mesin)

Filter Utama: 1 pc (Klebu ing mesin)

 
Fitur:
1.Iku entuk nyedhot kuat lan operasi sepi;
2. Kanthi remot kontrol, sampeyan bisa ngontrol mesin saka kadohan;
3.Swara lan weker cahya kanggo clogging Filter.
4.Wheels karo brake nggawe gerakan gampang lan fleksibel.
5.With hood beda kanggo ketemu aplikasi beda.

 
Aplikasi:
Pemurni kumelun digunakake kanggo ngilangi asap solder, asap laser, asap welding, asap kecantikan, asap medis, asap cetak 3D dll. Sampeyan bisa digunakake kanggo stasiun solder, mesin laser, robot soldering, pot solder dll.

 
Informasi Tambahan

Efisiensi Filter kasedhiya

wiwitanNyaring
Kanggo nyaring partikel gedhe ing ndhuwur 50µm
Filter kapindho
Kanggo partikel panyaring ing ndhuwur 0,3µm, tingkat efisiensi nyaring 99,97%.
HEPANyaring
Kanggo partikel bledug ing ndhuwur 0,3µm, tingkat efisiensi nyaring 99,97%,
Kanggo mbusak gas mbebayani, tingkat efficiency nyaring ndhuwur 95%;

Periode Panggantos Filter

Pre-Filter: 1 minggu nganti 1 wulan

Filter Tengah: 3 wulan

Filter utama: 6 sasi

Oalah, sampeyan bisa nyetel minangka saben polutan pas kui ing lingkungan beda;

ekstraksi asap solder (6)

11 1630311422(1) 1630311445(1) 1630311469(1) hood ekstraksi asap 1 hood ekstraksi asap rincian extractor asap (1) rincian extractor asap (2)

DX1001焊锡3

penyerap asap 5 penyerap asap 12


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita